Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,861

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Tamam tamam ben o özlemini duyduğun nostaljiyi yaşatacağım. Geleceğim el sıkışacağım alacağım senden 4 daire. Senet yok sepet yok. Söz var.. Ama tapuları alırım. Hayır leasing çekeceğim teminat lazımda ondan . Yanlış anlama yoksa bende sadece söz alırdım senden ;D
..........mikroppp başka yazmıycam sanaa ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Lütfen arkadaşım lütfen yaa. Seviyeyi düşürmeyin. Böyle girintili çıkıntılı konuşuyorsun. zabıtalar rapor tutuyor. Git Nissan sayfalarında düşür seviyeyi. Kahve kapanacak sonra. hayır Ayhan'ın seviyesizlikleri yüzünden kapansa yine tahammül ederim. İyi kötü JEEP'i var... Senin yüzünden niye kapansın ki.. ;D Fordçu! ;D

bakıyorum oraya da ama haftada 1 mesaj, 3 ayda bir konu acma gibi bir ortalamaları var
bu arada patrol VX80 altyapısına sahip ciddi sağlam ve kırılması zor bir araç

ilkakdeniz' Alıntı:
bakıyorum oraya da ama haftada 1 mesaj, 3 ayda bir konu acma gibi bir ortalamaları var

Tövbe yarabbi yaaa. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkıyor yaa.. Git arkadaşım git işine....

ilkakdeniz' Alıntı:
.............tamam işte sen oraya git haftada bir mesaj onuda biz atarız sana huzur dolar içn orda kendini bulursunnnn ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Tövbe yarabbi yaaa. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkıyor yaa.. Git arkadaşım git işine....
ayhanbursa' Alıntı:
.............tamam işte sen oraya git haftada bir mesaj onuda biz atarız sana huzur dolar içn orda kendini bulursunnnn ;D
................anlasın diye birleştirdim belki anlar........... ;D

ahmetergun' Alıntı:
vallahi fos çıkınca nufusunu geri vermem onunla şirket kurup kredi alacam haberin olsun ;D
.................oooooooooooo ben nereye düşmüşüm böyle yaaaa............ ;D

denizci de bir alem bakıyor yazmıyor...şiii alpaslan ne yaptın adamaaa ??? ;D

ayhanbursa' Alıntı:
denizci de bir alem bakıyor yazmıyor...şiii alpaslan ne yaptın adamaaa ??? ;D

kredi için senin daireleri ipotek göstersek sanada faizini koklatırız dimi alpi ;D ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR