Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,070
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Kalır o 8 daire bu kafayla 50 binlik daireleri 100 bine bu kriz ortamında çakmaya kalkarsan daha çooook 8 daire olarak kalır onlar.. Vereyim birine 40 lira peşin ;)

bendende 30.000 tl çalışır ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Kalır o 8 daire bu kafayla 50 binlik daireleri 100 bine bu kriz ortamında çakmaya kalkarsan daha çooook 8 daire olarak kalır onlar.. Vereyim birine 40 lira peşin ;)
..yok yok neyse parası vercem seni pisokolağa götürecem gelip istanbula...bir insinler bakalım senin derinlerine nerde ayarın kaçmışşşşşşşşşşşşşşş........terbiyesiz......adamm

ahmetergun' Alıntı:
bendende 30.000 tl çalışır ;D

Abi birleştirelim nakitleri gidelim Bursa'ya nakit 70 bini koydukmu masaya sıcak sıcak bu üç daire verir birde üstüne JEEP'i verir. İbraaam'a hediye ederiz. JEEP'i sevmesi için. Arkadaş Nissan patriot mudur nedir ona sevdalıymışta ;D Atacam yoksa kahveden ;D

alpi ne dersen de ne bulursan bul beni utandıramazsın da
sen bu ayhan iskenderine bir zamanlar bey mi dedin ;D

alpaslanepli' Alıntı:
işteeee olay budur.. tam aradığım şey. Ayhan bey'in yolladığı da güzel ama o xj ye daha iyi gider zj için bu çok güzel.

alpaslanepli' Alıntı:
Abi birleştirelim nakitleri gidelim Bursa'ya nakit 70 bini koydukmu masaya sıcak sıcak bu üç daire verir birde üstüne JEEP'i verir. İbraaam'a hediye ederiz. JEEP'i sevmesi için. Arkadaş Nissan patriot mudur nedir ona sevdalıymışta ;D Atacam yoksa kahveden ;D

patrol yavrum o patrol

land cruiserin ekürisi,
gerçekten iyi makinadır ;)

alpaslanepli' Alıntı:

tamam yapalım kardeş amaç bursalı kardeşimize kıyak yoksa bursa'da daire bizim işimize yaramaz ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
alpi ne dersen de ne bulursan bul beni utandıramazsın da
sen bu ayhan iskenderine bir zamanlar bey mi dedin ;D
...............arkadaşımmmm ooo sende hiç saygı yok seviye yok lütfen ..komuya saygı oda yoksa hep demişmdir...insan saygı ama ben kime diyorummmmm...bu adam çıldırdı şimdi her yere saldırırrr.....kaç kiloydun sen 10 7 mi ........hı alpaslan 50 kilo ben 65 ..bitanede adam tutarız halden ...geliriz orayaaa arkadan saldırırız görürsünnnnn......... ;D.

ayhanbursa' Alıntı:
...............arkadaşımmmm ooo sende hiç saygı yok seviye yok lütfen ..komuya saygı oda yoksa hep demişmdir...insan saygı ama ben kime diyorummmmm...bu adam çıldırdı şimdi her yere saldırırrr.....kaç kiloydun sen 10 7 mi ........hı alpaslan 50 kilo ben 65 ..bitanede adam tutarız halden ...geliriz orayaaa arkadan saldırırız görürsünnnnn......... ;D.

delikanlı ol önden gel ;D
sonra bakayım kabadayılığına

ayhanbursa' Alıntı:

Ayhan bey'cim sakin.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR