Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 510,194
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhan avatardaki araban çok çamurlu bir yıkat paran yoksa istanbul gurubu olarak toplayalım ;D ;D ;D ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
ben bu gün tesadüfen bu siteyi buldum üye oldum çok güzel ve bu güne kadar jeep olayına va tabi doğa sporlarına hiç ama hiç alakam yoktu ve tarzımı değiştirim bu gün ikinci el bir jeep sport aldım birkaç gün sonra teslim alıcam velasıl çok mutluyum herkese merhaba :D

Bak İbraaam seviyesiz her yerde seviyesiz görüyorsun. Hissediyorsun değil mi odunluğu! ;D

alpaslanepli' Alıntı:
birde siz (jeep53)... chereokee kullandığınıza göre yardımcı olabilirsiniz bu cj zj nedir aralarında ki fark nedir ve benimkisinin cj mi zj mi olduğunu nereden anlarım?

bende bunu buldum alpi
;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya bu mesajını görmeden kitledim sana bir altta kusura bakma artık ;D
.lafı olmaz alpaslan cığım ben mutluyum hem ben çırağım mutlaka böyle şeyler olacak ve sen uyarı ikaz hatta ceza da vereceksinnnn amannnnnnnnnnnnn ;D ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bak İbraaam seviyesiz her yerde seviyesiz görüyorsun. Hissediyorsun değil mi odunluğu! ;D
.......özelime sen bir kere daha girmiştin hatırladınmı şiiiiiiiiiiiiiiii ;) ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Pinti abi bu pinti sorsan 8 tane dairesi var ama gel gelelim aracını bile dere kenarında elinde otobüs fırçasıyla yıkıyor ;D

bursanın derelerini kirtelen bu demek birde deterjan kullanıyorsa yaktım çırasını ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.lafı olmaz alpaslan cığım ben mutluyum hem ben çırağım mutlaka böyle şeyler olacak ve sen uyarı ikaz hatta ceza da vereceksinnnn amannnnnnnnnnnnn ;D ;D ;D ;D

Ama çayı biraz demli verdin galiba zabıtalar erken gitti... Olmuyor Ayhan olmuyor bir türlü seviyeyi yakalıyamıyorsun ya ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Belli kaybolduğundan zaten bir şeyleri aradığın ;D ama dikkat et bu iş gelenekselleşirse zararlı çıkabilirsin. Bunu yapacağını adım gibi bildiğimden iyi stok yaptım ona göre ;)

bana bu yetti
ayrıca sabahtan seninkilerine bakıp wordde kopyaladım bende bir kaç tane bomba hazırladım uyanık ben boş mu durdum
;D

alpaslanepli' Alıntı:
Pinti abi bu pinti sorsan 8 tane dairesi var ama gel gelelim aracını bile dere kenarında elinde otobüs fırçasıyla yıkıyor ;D
...evet 8 daire var nerden biliyorsun arkadaşım oooooooooooo........... ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.......özelime sen bir kere daha girmiştin hatırladınmı şiiiiiiiiiiiiiiii ;) ;D

Hiç laf söyleme bu bizans oyununu ilk başlatan sensin....

ahmetergun' Alıntı:
bursanın derelerini kirtelen bu demek birde deterjan kullanıyorsa yaktım çırasını ;D

Allah'tan onu yapmıyor abi. Ama doğa sevgisinden değil. Oda pintilikten. Kim verecek deterjana para. ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
bana bu yetti
ayrıca sabahtan seninkilerine bakıp wordde kopyaladım bende bir kaç tane bomba hazırladım uyanık ben boş mu durdum
;D

E hadi çarpıştıralım o zaman bakalım ne olacak ;D Bana uyar.... Kendiminkileride seninkileride inceledim. Benden hodri meydan ;D

iki dakika yokum yiyin birbirnizi kim sağ kalırsa kankim olsun lay lay lom amannnnnn ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR