Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,990
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
.demedim dimi ben tüm parayı bi komşuya lazım mış sizden iyi olmasın ona verdimmmmmmm yok yok ....aneyyyyy para dedik herkesin gözü döndüüüüü ;D ;D

mişo korkma kendini bizim güvenli ellerimize bırak gerisini düşünme ;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
tanıdığım bir kaç yahudi var gerçek tanıştırayım seni
.........cinsiyet önemli değil ama tanışırızda bir şey daha sorsam rus varmı tanıdık ..onlarda ticarettte iyimişşşş......ha hahha hahahhahhahh haaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
hay çeneniz tutulsun emi, ulan 6 sayfayı okuyana kadar 4 sayfa yazdınız. elleriniz kırılmasın sizin. ulan alpi, ne çenesi düşük adammışın kardeşim, her 3 mesajdan biri senin yuh artık yaaa ;D

kunefem, cezeryem beddua yok sonra bize bişey olursa kimle lak lak yapacaksın ;D

Heee önce dujjjj sonra alış veriş diyorsun. ;D Tabi yengeye de danışmak lazım bu konuyu ;D

Kayıkçıııı. Çokağırsın çok yaşlanmışsın... Oncacık sayfayı okumaya yetişemiyorsan biz ne yapalım..
Bu arada ishaks te yine psikopat psikopat seziyor sayfayı bir saatttir. ;D Odamı ahlak zabıtası yoksam ;D

bizde var paraları al gel rus ukrayna ne istersen ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ahmetergun' Alıntı:
kunefem, cezeryem beddua yok sonra bize bişey olursa kimle lak lak yapacaksın ;D

Seni tenzih ettiydim abim. Öbür mikroplara zaten bişi olmuyor, efsunlular. Alpi virüsüne de olan oldu zaten ;D

kayıkçı geldi 4 oldunuz kare bozulmasın ben kaçarım ..yavaş yavaşşşş................anıdennnn ;D

görüşürüm arkadaşlarla
adresini versene vardır bursada mekanda show yapsınlar sana ;D

dakaltan' Alıntı:
Seni tenzih ettiydim abim. Öbür mikroplara zaten bişi olmuyor, efsunlular. Alpi virüsüne de olan oldu zaten ;D

Ne olan oldu sakar. İyi olmuştum tam. Sen bugün 3 kez basmasaydın ayağıma her şey çok daha güzel olacaktı...

alpaslanepli' Alıntı:
Ne olan oldu sakar. İyi olmuştum tam. Sen bugün 3 kez basmasaydın ayağıma her şey çok daha güzel olacaktı...

Arabaylan ezecektim o ayaklarını ama denk getiremedim ;D flanş takıp lastikleri az daha dışarı taşırmak lazım ;D