Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,081
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Virüs öpsün sizi... Sizemi takılcam lan ben oralarda saplar.. Bodruma git kayıkçıyla güreşciyle fordcuyla takıl yok yaaa. Ne işim var Bodrum'da o zaman. Zeytinburnu sahilinde dolu sizden. Ahtapotta sizin olsun kuyu tandırda.. Ben portakallı pekin ördeğimi yerim daha münasip kişilerle ;D

bu mevsimde iyi portakal olmaz
sen ördeği kap gel atalım fırına potakalı kışın yeriz
üzüm var dolapta cıkarırım ben onu ördeğin yanına sana ;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
bu mevsimde iyi portakal olmaz
sen ördeği kap gel atalım fırına potakalı kışın yeriz
üzüm var dolapta cıkarırım ben onu ördeğin yanına sana ;D

;D ;D ;D ne içtin sen bu akşam horozum ;D adam buldu çöplüğünü ;D

Virüs kapağı nereye bırakayım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
züğürt tesellisi işte ;D Bursadan geliyor ama seninkiler. Varsa Exproler'in tamam başımızın üstünde yerin var.. Başımızın derken zabitler rapora yazmasın lütfen. Bildiğin BAŞ! kafa,ser manasındaki ;D Seviyeyi düşürmeyelim lütfen ;D

sanki seninki amerikadan koşarak geldi
ya malezya ya kanada ;D

Beyler ben yatacam. Ki size doyum olmaz (külliyen yalan) ;D Dün gece zonk zonk zaten uyuyamadım. Uyku bastı şimdi. Sakar kayıkçının 3 kere basışının ağrısıda hazır geçmişken uyuyayım..

Hepiniize iyi geceler. Umarım yarın görüşemeyiz ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Beyler ben yatacam. Ki size doyum olmaz (külliyen yalan) ;D Dün gece zonk zonk zaten uyuyamadım. Uyku bastı şimdi. Sakar kayıkçının 3 kere basışının ağrısıda hazır geçmişken uyuyayım..

haydi git yat yenge diğerlerini de kırmasın. iyi geceler... sabah kalkınca otomatikman beni hatırlarsın zaten, görüşmesek de olur ;D

dakaltan' Alıntı:
;D ;D ;D ne içtin sen bu akşam horozum ;D adam buldu çöplüğünü ;D

Virüs kapağı nereye bırakayım ;D

valla bugün kapaklar havada uçuştu birde kına yakalım tam olsun ;D Böylede kalsın muhabbet. Zabıtalara mesai yaptırmayalım.. de hadi iyi geceler....

alpaslanepli' Alıntı:
valla bugün kapaklar havada uçuştu birde kına yakalım tam olsun ;D Böylede kalsın muhabbet. Zabıtalara mesai yaptırmayalım.. de hadi iyi geceler....

Haydi ben de yatıyorum. Horozum selametle, öperim ;D yarın sana arabanın resimlerini çekeyim de rüyalarına girsin ;D

alpaslanepli' Alıntı:

ağrıkesici diye bişey icat ettiler
aslında kesilir o ağrı bi yolunu biliyorum ben ama sana dimem

bu arada o bursa iskenderi sessiz soluksuz gidiyor kaç gecedir bak

dakaltan' Alıntı:
Haydi ben de yatıyorum. Horozum selametle, öperim ;D yarın sana arabanın resimlerini çekeyim de rüyalarına girsin ;D

piyasa yapma arkadaşım ;D
bana bak seninkilerin derilerini iyi bakıyon değilmi
çok kılım ben habarın ola

siyah mı taba mı bu arada

dakaltan' Alıntı:
süt yok ama dökerim ben sen merak etme ;D

aman ne komiksin ne komiksiiiiiinnnnnnn ;D

birader bir de gri gibi olanlar var onlardan mı diye şeyettiydim neyse yarı 1-2 foto yaparsın artıkın hemi de haset yaparız ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR