KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ayhan abi ben hem seni hemde Alparslan abiyi seviyorum bu alanda TEKMİYİM?Bu arada Alparslan abi geliyomusun buralara dediğim gibi eğer çanakkaleye gelirsen RAKI BALIK sözüm var sana denize karşı
Deniz bugün görüşmedik ya. Ayağımada basamadın. Kırık kaynadı kaynayacak. Ben yola çıkmadan daha görüşmesek mi? Belki ayakkabı giyecek duruma gelebilirim ;D
Kanka iki dakka dur ilgilenicem seninle, hanıma maille oto gönderiyorum. Bağlantı zayıfladı ;D Az sabır, biliyorum özledin ;D O kemanlı arkadaşla da ilgilenicem ;D Daha adımı bilmiyor, benim Türkçeme laf etmiş ;D Az bekleyin ;D
gel dostum ilgilen polemiklere bayılırım forum ortamlarında ;D,nede olsa 10 bin kişinin üye olduğu bir sitede ADMİN 'lik MODERATÖRLÜK yapıyorum,bak söylemedim şimdiye kadar söylettin bana şimdi 8)Ayhan ve Alparslan abiye karşı utandıırttın beni hee bu arada ADMİN VE MODERATÖR=YÖNETİCİ
Kanka iki dakka dur ilgilenicem seninle, hanıma maille oto gönderiyorum. Bağlantı zayıfladı ;D Az sabır, biliyorum özledin ;D O kemanlı arkadaşla da ilgilenicem ;D Daha adımı bilmiyor, benim Türkçeme laf etmiş ;D Az bekleyin ;D
gel dostum ilgilen polemiklere bayılırım forum ortamlarında ;D,nede olsa 10 bin kişinin üye olduğu bir sitede ADMİN 'lik MODERATÖRLÜK yapıyorum,bak söylemedim şimdiye kadar söylettin bana şimdi 8)Ayhan ve Alparslan abiye karşı utandıırttın beni hee bu arada ADMİN VE MODERATÖR=YÖNETİCİ
oktay sen sen neymişsin biz seni böyle bilmezdik sessiz sakin citroen sahibi şahin modifiyesine düşkün biri olarak tanırdık yada tahmin ederdik sen sen bizi bir kere daha şaşrtın. ;D