Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 505,783

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Denize karşı derken?
herkese hemen saldırın bu nasıl zihniyet kardeşim lütfen ya lütfen aaa olmuyor ama tertipçilik gibi yapmaya başladınız.

Ayhan abi belki arkadaşın Türkçesi zayıftır hemen kötüye yorma ben yinede açıkladım sözlük misali kendisine;D ;D ;D

Deniz bugün görüşmedik ya. Ayağımada basamadın. Kırık kaynadı kaynayacak. Ben yola çıkmadan daha görüşmesek mi? Belki ayakkabı giyecek duruma gelebilirim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
hişşşş naber hoş geldin .. gezdirdin mi azmanı ;D

Kanka iki dakka dur ilgilenicem seninle, hanıma maille oto gönderiyorum. Bağlantı zayıfladı ;D Az sabır, biliyorum özledin ;D O kemanlı arkadaşla da ilgilenicem ;D Daha adımı bilmiyor, benim Türkçeme laf etmiş ;D Az bekleyin ;D

kayıkçı şaka falan alındınmı ne o cevapta yazmıyorsun ya bu kadarda nazımız yokmu sessiz kalıyorsun arkadaşım ;)

gel dostum ilgilen polemiklere bayılırım forum ortamlarında ;D,nede olsa 10 bin kişinin üye olduğu bir sitede ADMİN 'lik MODERATÖRLÜK yapıyorum,bak söylemedim şimdiye kadar söylettin bana şimdi 8)Ayhan ve Alparslan abiye karşı utandıırttın beni hee bu arada ADMİN VE MODERATÖR=YÖNETİCİ

ayhanbursa' Alıntı:
kayıkçı şaka falan alındınmı ne o cevapta yazmıyorsun ya bu kadarda nazımız yokmu sessiz kalıyorsun arkadaşım ;)

Seninle de ilgillenicem Ayhan'ım Bursa'm ;D

Dip Not: Oktay Bey kardeşim, yukarıdaki imla kurallarını değerlendirebilir misiniz? Varsa bir yanlışımız, düzeltelim. ;D

dakaltan' Alıntı:
Kanka iki dakka dur ilgilenicem seninle, hanıma maille oto gönderiyorum. Bağlantı zayıfladı ;D Az sabır, biliyorum özledin ;D O kemanlı arkadaşla da ilgilenicem ;D Daha adımı bilmiyor, benim Türkçeme laf etmiş ;D Az bekleyin ;D

Nasıl yaa ??? ::smiley: ??? :eek:

JAMES BROWN' Alıntı:
gel dostum ilgilen polemiklere bayılırım forum ortamlarında ;D,nede olsa 10 bin kişinin üye olduğu bir sitede ADMİN 'lik MODERATÖRLÜK yapıyorum,bak söylemedim şimdiye kadar söylettin bana şimdi 8)Ayhan ve Alparslan abiye karşı utandıırttın beni hee bu arada ADMİN VE MODERATÖR=YÖNETİCİ

Ooooo Ayhanım bursam bugün biz sadece izleyelim ne dersin ;D ;D ;D
Hiç bunun tadını çıkaramadım ben. Kenardan baka baka ohhh ne güzel....

JAMES BROWN' Alıntı:
oktay sen sen neymişsin biz seni böyle bilmezdik sessiz sakin citroen sahibi şahin modifiyesine düşkün biri olarak tanırdık yada tahmin ederdik sen sen bizi bir kere daha şaşrtın. ;) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR