Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 505,122

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Ooooo Ayhanım bursam bugün biz sadece izleyelim ne dersin ;D ;D ;D
Hiç bunun tadını çıkaramadım ben. Kenardan baka baka ohhh ne güzel....
benim favorim oktay hem zaten ben kayıkçıya da kıl oluyorum bakalım bakalım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
oktay sen sen neymişsin biz seni böyle bilmezdik sessiz sakin citroen sahibi şahin modifiyesine düşkün biri olarak tanırdık yada tahmin ederdik sen sen bizi bir kere daha şaşrtın. ;D

Heh yada böyle yapalım ayhanım bursam. Tamamen kenardan izlemeyelim. Ara gazı verelim.. cendere cendere cendere.... ;D

ayhanbursa' Alıntı:
oktay sen sen neymişsin biz seni böyle bilmezdik sessiz sakin citroen sahibi şahin modifiyesine düşkün biri olarak tanırdık yada tahmin ederdik sen sen bizi bir kere daha şaşrtın. ;D

Ayhan ağabey'ciğim "ŞAHİN" modifiyesi derken XJ yimi kastettiniz acaba ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
benim favorim oktay hem zaten ben kayıkçıya da kıl oluyorum bakalım bakalım ;D

E tadı çıkmaz aynı safta olmanın. Düşmanımın dostu düşmanımdır düsturuyla Bende Deniz beyfendidenim o zaman. Dikkat edersen Deniz beyfendi. Kayıkçı değil ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ooooo Ayhanım bursam bugün biz sadece izleyelim ne dersin ;D ;D ;D
Hiç bunun tadını çıkaramadım ben. Kenardan vaka baka ohhh ne güzel....

Her ne kadar mesajımın sonuna " ;D " işareti koymuş olsam da, sen sanırım yazdığımı ciddiye almışsın ve polemikten filan bahsediyorsun. Ancak ben seni Ayhan, ibrahim yada Alpaslan kadar tanımıyorum, dolayısıyla sen de beni. Bu yüzden bu konuyu burada kapatalım. Diğer arkadaşlarımla yaptığım espiriyi burada sana yapmam, sen de bana yaparsan iş ciddiye biner. En iyisi mi biz birbirimizle polemiğe filan girmeyelim, bu sayfayı dışarıdan izleyenlere de malzeme vermeyelim. Birbirimizi de kırmamış oluruz. Moderatörün ne anlama geldiğini ve hatta kelimenin kökünün Fransıca'ya dayandığını biliyorum.

JAMES BROWN' Alıntı:

ohooo Bu Ayhan'dan cacık olmaz ki taraf olsun. Yanındayım dediği adama bile şahinci diye küfretti alanen ;D ;D ;D Değil mi Deniz beycim... ;D

Ooooo tuttuğumuz taraf fos çıktı iyi mi? ;D ;D ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
....oktay sen bunuda dedin ya sen git bir jeep al sonra gel buraya ya kardeşim rengini bir görelim ondan sonra hareket edelim

hadi seyredelim ozman ;D
http://www.youtube.com/watch?v=_cfFPYfnRi0&feature=PlayList&p=8DCE3B64E70360D5&playnext=1&playnext_from=PL&index=20
http://www.youtube.com/watch?v=jUOQIs0n4v0&feature=PlayList&p=8DCE3B64E70360D5&index=21&playnext=2&playnext_from=PL

http://www.youtube.com/watch?v=qxPKqIkPXvw&feature=PlayList&p=8DCE3B64E70360D5&index=22&playnext=3&playnext_from=PL

Şaka len şaka ;D bak bakalım, geçmiş 500 sayfada bir tane ciddi mesaj var mı ;D seninle de her türlü "poleniğe" girerim. İçinde Jeep sevgisi olsun yeter. Gel, ayrımız gayrımız yok. Mesajlarımın altındaki imza sadece Alpi'ye ithafen ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Noldu len, ciddi bir mesaj atınca şirazen kaydı ;D

E ne yapayım. Enerjimi harcamak istemiyorum. Şimdi siz atışmazsanız seninle ben uğraşmak zorunda kalacağım.. Bak ayağım zonklamaya başladı yine offf yaaa. Adam 20 km den bile etkili bea ;D