JAMES BROWN
Kamp II
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
İnsanları şaşırtmak kadar haz veren bir duygu yoktur benim için
İnsanları şaşırtmak kadar haz veren bir duygu yoktur benim için
benim favorim oktay hem zaten ben kayıkçıya da kıl oluyorum bakalım bakalım ;Dalpaslanepli' Alıntı:Ooooo Ayhanım bursam bugün biz sadece izleyelim ne dersin ;D ;D ;D
Hiç bunun tadını çıkaramadım ben. Kenardan baka baka ohhh ne güzel....
ayhanbursa' Alıntı:oktay sen sen neymişsin biz seni böyle bilmezdik sessiz sakin citroen sahibi şahin modifiyesine düşkün biri olarak tanırdık yada tahmin ederdik sen sen bizi bir kere daha şaşrtın.;D
ayhanbursa' Alıntı:oktay sen sen neymişsin biz seni böyle bilmezdik sessiz sakin citroen sahibi şahin modifiyesine düşkün biri olarak tanırdık yada tahmin ederdik sen sen bizi bir kere daha şaşrtın.;D
ayhanbursa' Alıntı:benim favorim oktay hem zaten ben kayıkçıya da kıl oluyorum bakalım bakalım ;D
alpaslanepli' Alıntı:Ooooo Ayhanım bursam bugün biz sadece izleyelim ne dersin ;D ;D ;D
Hiç bunun tadını çıkaramadım ben. Kenardan vaka baka ohhh ne güzel....
JAMES BROWN' Alıntı:Ayhan ağabey'ciğim "ŞAHİN" modifiyesi derken XJ yimi kastettiniz acaba ;D ;D ;D
dakaltan' Alıntı:Her ne kadar mesajımın sonuna " ;D " işareti koymuş olsam da, sen sanırım yazdığımı ciddiye almışsın ve polemikten filan bahsediyorsun. Ancak ben seni Ayhan, ibrahim yada Alpaslan kadar tanımıyorum, dolayısıyla sen de beni. Bu yüzden bu konuyu burada kapatalım. Diğer arkadaşlarımla yaptığım espiriyi burada sana yapmam, sen de bana yaparsan iş ciddiye biner. En iyisi mi biz birbirimizle polemiğe filan girmeyelim, bu sayfayı dışarıdan izleyenlere de malzeme vermeyelim. Birbirimizi de kırmamış oluruz. Moderatörün ne anlama geldiğini ve hatta kelimenin kökünün Fransıca'ya dayandığını biliyorum.
alpaslanepli' Alıntı:Ooooo tuttuğumuz taraf fos çıktı iyi mi? ;D ;D ;D
....oktay sen bunuda dedin ya sen git bir jeep al sonra gel buraya ya kardeşim rengini bir görelim ondan sonra hareket edelimJAMES BROWN' Alıntı:Ayhan ağabey'ciğim "ŞAHİN" modifiyesi derken XJ yimi kastettiniz acaba ;D ;D ;D
JAMES BROWN' Alıntı:hadi seyredelim ozman ;D
http://www.youtube.com/watch?v=_cfFPYfnRi0&feature=PlayList&p=8DCE3B64E70360D5&playnext=1&playnext_from=PL&index=20
http://www.youtube.com/watch?v=jUOQIs0n4v0&feature=PlayList&p=8DCE3B64E70360D5&index=21&playnext=2&playnext_from=PL
alpaslanepli' Alıntı:Neyi seyrediyoruz Oktay.. Youtube linkimi attın yoksa ???
dakaltan' Alıntı:Noldu len, ciddi bir mesaj atınca şirazen kaydı ;D