KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yok malesef onun için bir işlem yapmak gerekiyormuş. Bende bilmiyorum. Geçen bu kayıkçı geldi ben biliyorum dedi. 100 lira istedi. Bende kızdım yaptırmadım.. ;D
Yok malesef onun için bir işlem yapmak gerekiyormuş. Bende bilmiyorum. Geçen bu kayıkçı geldi ben biliyorum dedi. 100 lira istedi. Bende kızdım yaptırmadım.. ;D
50 liraya yaparım len.... ;D Başka bir sayfada Jeep reklamları vardı ya. Onları koymuş, güzel reklamlar. Ama ilk ikisi hanımları hedef alıyor. Beni pek sarmadı... ;D
50 liraya yaparım len.... ;D Başka bir sayfada Jeep reklamları vardı ya. Onları koymuş, güzel reklamlar. Ama ilk ikisi hanımları hedef alıyor. Beni pek sarmadı... ;D
Alparslan abicim YOUTUBE JACKERS diye bir program var onu indir seyredersin.Ayhan abi sende bana ŞAHİN sever mulamelesi yapma bende XJ ye laf atmayayım ???
Alparslan abicim YOUTUBE JACKERS diye bir program var onu indir seyredersin.Ayhan abi sende bana ŞAHİN sever mulamelesi yapma bende XJ ye laf atmayayım ???
Ulan sen JEEP'i olupta şahinci olarak anılan tek insansın be yeryüzünde. Kuzu postu (kırpılmış) Dikiz aynasından sallanan cd. (korsan cd) Neon ışıklar (mor) Ne millete laf ediyon daha..
Bu arada Ayhan'ım Bursa'm. Allah aşkına hani muhabbetin başında özel mesajlarla burayı harmanladık ya. Yine yapabilirmiyiz. Son yarım saat içindeki özel mesajlarımızı burada sevgili arkadaşlarımızla paylaşabilirmiyiz. En azından ilk mesajını. Benim burnumdan ağzımdan bilumum bir şeyler fırlayıp laptopun camına yapıştı da gülmekten ;D Mahrum kalmasın arkadaşlar... ;D ;D ;D