Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 504,310
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Daha bugün biriyle bu köpek muhabbetini yapıyorduk. Denizin köpekten bahsettim. Bakma bunun konuştuğuna acayip sevdim köpeği.. Şöyle güzel böyle güzel diye bahsediyordum. Benim köpekten anlamadığım için yanıldığımı söyledi. Tek yerli köpek kangaldır dedi... Kendi yurdumuzda kendi köpek cinslerimizi tanımıyoruz ne kötü.. Hadi benim ilgim yok köpeklere. Bu bahsettiğim kişi köpek delisi bir sürü köpek beslemiş...

Alparslan abi şu olaya bu açıdan bakalım.Örneğin adam 5 yıllık ZJ kullanıcısı ama arka aksdan gelen ÇAT ÇAT sesleri için hemen birbirine geçen pulları değiştiriyor.Oysa difi boşaltsa pulları bir güzel temizletse ,sorun çözülür veya geri vitese geçm,iyor veya ses yapıyor diye şanzımanı değitiriceğine şanzıman iltresi kirli onu değiştir.Ama adam bilgisiz(NASILIM AMA ;D ;D ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Daha bugün biriyle bu köpek muhabbetini yapıyorduk. Denizin köpekten bahsettim. Bakma bunun konuştuğuna acayip sevdim köpeği.. Şöyle güzel böyle güzel diye bahsediyordum. Benim köpekten anlamadığım için yanıldığımı söyledi. Tek yerli köpek kangaldır dedi... Kendi yurdumuzda kendi köpek cinslerimizi tanımıyoruz ne kötü.. Hadi benim ilgim yok köpeklere. Bu bahsettiğim kişi köpek delisi bir sürü köpek beslemiş...

Şimdi bu arkadaşa de ki; dünyadaki tüm köpek ırklarının listelendiği uluslararası kennel club diye bir klüp vardır. Bu arkadaşın da o kadar köpek beslediyse kesin haberi vardır. Oraya baksın Akbash diye adı geçer. Ayrıca Amerika'da üst üste 3 yıl, en iyi çoban köpeği seçilmiştir (Kangal'da bu seçime katılmıştır) Muhtemelen Akbaşı daha önce görmüştür, ama kangalın türü zannediyordur. Oktay'ın da dediği gibi malaklı ve kars çoban köpeği de Türk ırkıdır ve uluslararası arenada tanınmaları için genetik araştırmalar yapılmaktadır..

Hiç bir şey bilmiyorsa TİGEM Karacabey'i arasın yada Konya Selçuk Üniversitesi'ne sorsun. Daha iyi anlatırlar ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.Tam beşkere okudum bunu sen çok derin konuşmuşsun gene benide düşündürdün şimdi özel mesaj lar için :mad: :mad: ???

ha ha herkesi tedirgin ediyorum. İşim bu kaosla besleniyorum ben. Rahat etmesin kimse. Herkes arkasını kollasın muhaaa haaa haaaaa
kolllaaayııınnn kenidiniziiiiiii!!!!!!!! ??? :eek: :-X

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan abi şu olaya bu açıdan bakalım.Örneğin adam 5 yıllık ZJ kullanıcısı ama arka aksdan gelen ÇAT ÇAT sesleri için hemen birbirine geçen pulları değiştiriyor.Oysa difi boşaltsa pulları bir güzel temizletse ,sorun çözülür veya geri vitese geçm,iyor veya ses yapıyor diye şanzımanı değitiriceğine şanzıman iltresi kirli onu değiştir.Ama adam bilgisiz(NASILIM AMA ;D ;D ;D

Ya da şanzımanın beyni bozuk diye yeni beyin alır ama aslında arıza mekaniktir ;D Bu nasıl ama ;D

dakaltan' Alıntı:
Şimdi bu arkadaşa de ki; dünyadaki tüm köpek ırklarının listelendiği uluslararası kennel club diye bir klüp vardır. Bu arkadaşın da o kadar köpek beslediyse kesin haberi vardır. Oraya baksın Akbash diye adı geçer. Ayrıca Amerika'da üst üste 3 yıl, en iyi çoban köpeği seçilmiştir (Kangal'da bu seçime katılmıştır) Muhtemelen Akbaşı daha önce görmüştür, ama kangalın türü zannediyordur. Oktay'ın da dediği gibi malaklı ve kars çoban köpeği de Türk ırkıdır ve uluslararası arenada tanınmaları için genetik araştırmalar yapılmaktadır..

Hiç bir şey bilmiyorsa TİGEM Karacabey'i arasın yada Konya Selçuk Üniversitesi'ne sorsun. Daha iyi anlatırlar ;D

Offf banane beeee! Benim köpekle ilişkim. Görünce hoşt demekten ibaret. Birde seninkini görünce taş atıyorum hepsi bu ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.Tam beşkere okudum bunu sen çok derin konuşmuşsun gene benide düşündürdün şimdi özel mesaj lar için :mad: :mad: ???

Müdür sen de önce yazıp sonra düşünüyon, olmaz ki böyle.... Hem de muhatabın bu virüsken ;D ;D aaaaaa, şiiiiiii

P4270028.png

Oktay bu da senin için. Bizim oğlanın vesikalığı ;D

Alparslan abi Çanakkaleye muhakkak gel ,bende kalacağız ,seninle tanışmayı çok isterim ayrıca BALIK RAKI olayını birdaha düşün

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan ben seni kullanıyorum maşa gibi diyorum. Ona takılmadında buna mı takıldın ;D
.ya bu sanal alem benide deli etti ha zaten aklım pek kıttı şimdi bide paronayak olacam ben ben değilim artık sade takılıcam okuyucu olucam.ki okumayıda seveme ben board bölümüne abone olucam her nekadar o bölümleri kaile almaslarda su derim giderim ben hep ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.ya bu sanal alem benide deli etti ha zaten aklım pek kıttı şimdi bide paronayak olacam ben ben değilim artık sade takılıcam okuyucu olucam.ki okumayıda seveme ben board bölümüne abone olucam her nekadar o bölümleri kaile almaslarda su derim giderim ben hep ;D

asıl orda delirtiler seni, kısır döngüye girersin. Hiç olmadı burada İbraam var, onunla takılırsın ;D

dakaltan' Alıntı:
Ona takıldı da nereye takıldığını bilmiyor ;D
hee senin 12 metrelik yatın var diye herşeyi sen bliyorsun dimi .alpaslan nasıl kanki lerin var senin arkadaşım yaa ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR