JAMES BROWN
Kamp II
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Alparslan abi şu olaya bu açıdan bakalım.Örneğin adam 5 yıllık ZJ kullanıcısı ama arka aksdan gelen ÇAT ÇAT sesleri için hemen birbirine geçen pulları değiştiriyor.Oysa difi boşaltsa pulları bir güzel temizletse ,sorun çözülür veya geri vitese geçm,iyor veya ses yapıyor diye şanzımanı değitiriceğine şanzıman iltresi kirli onu değiştir.Ama adam bilgisiz(NASILIM AMA ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Daha bugün biriyle bu köpek muhabbetini yapıyorduk. Denizin köpekten bahsettim. Bakma bunun konuştuğuna acayip sevdim köpeği.. Şöyle güzel böyle güzel diye bahsediyordum. Benim köpekten anlamadığım için yanıldığımı söyledi. Tek yerli köpek kangaldır dedi... Kendi yurdumuzda kendi köpek cinslerimizi tanımıyoruz ne kötü.. Hadi benim ilgim yok köpeklere. Bu bahsettiğim kişi köpek delisi bir sürü köpek beslemiş...
Alparslan abi şu olaya bu açıdan bakalım.Örneğin adam 5 yıllık ZJ kullanıcısı ama arka aksdan gelen ÇAT ÇAT sesleri için hemen birbirine geçen pulları değiştiriyor.Oysa difi boşaltsa pulları bir güzel temizletse ,sorun çözülür veya geri vitese geçm,iyor veya ses yapıyor diye şanzımanı değitiriceğine şanzıman iltresi kirli onu değiştir.Ama adam bilgisiz(NASILIM AMA ;D ;D ;D