Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,550

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
şimdi ilk aklıma geleni mi söyleyeyim, yoksa içimden bine kadar saydıktan sonra aklıma geleni mi ;D kafanı kırarım senin bak ;D

Yahu adamı yüceltmek için üstad diyoruz yine yaranamıyoruz ya.. Ne nankör bu insanoğlu ;D

dakaltan' Alıntı:
Abi bir günlüğüne benim ZJ ile değişelim mi? Asfaltta gazlar, biraz nefsini köreltirsin. Ben de bu canavarla ormanlıda virüsün üstünden geçicem. ;D

Bir şey olmazki.. Lastiklerin kanallara bir baksana araya girer kaybolursun.. Ezilmezsin ;D

ufuk abi bende güzel olmuş diyeyim adet yerini bulsun valla çok güzel olmuşş ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ufuk abi bende güzel olmuş diyeyim adet yerini bulsun valla çok güzel olmuşş ;D

heee adet yerini bulsun, ayıp olmasın diye diyorsun yani ;D yoksa beğenmedin öyle mi ??? kıskanç seniii ;D

dakaltan' Alıntı:
heee adet yerini bulsun, ayıp olmasın diye diyorsun yani ;D yoksa beğenmedin öyle mi ??? kıskanç seniii ;D
valla sigara yaktım resimler geliyordu gittim baktım herkes beğenmiş ben eşşekmiyim kusur bulayım dedim yazdımmm

dakaltan' Alıntı:
Bizim denizli horozu nerde bu akşam, şu saat oldu yok hala ;D

Hanımdan veto yemiş bugün o.. Off-road sitesinde takılıyoruz diye. Bu hanımlar sap muhabbeti biliyor ve kontrol etmiyor ya. Bu bunu fırsat bilip çöpçatan sitelerinde fink atmaya başlamış. Yengede bunu enselemiş. Laptopu kafasında paralamış.. ;D

dakaltan' Alıntı:
Abi bir günlüğüne benim ZJ ile değişelim mi? Asfaltta gazlar, biraz nefsini köreltirsin. Ben de bu canavarla ormanlıda virüsün üstünden geçicem. ;D

tabiki olur
Ama asfaltta nefsimi koreltme isini bilemem Senin araban icin demiyorum Benim nefsiimin limiti 340 km da kaldi da ondan