Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,335
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Hanımdan veto yemiş bugün o.. Off-road sitesinde takılıyoruz diye. Bu hanımlar sap muhabbeti biliyor ve kontrol etmiyor ya. Bu bunu fırsat bilip çöpçatan sitelerinde fink atmaya başlamış. Yengede bunu enselemiş. Laptopu kafasında paralamış.. ;D

yazık laann dağ gibi delikanlı biliyorduk biz de onu. hiç kılıbık tipi yoktu ;D

Etiketler

dakaltan' Alıntı:
siste karşıdan gelen seni görmese bile sorun değil abi, ortalarsın, arabanın altından geçer gider yoluna ;D

Aslında Ufuk abinin difransiyelin olduğu yere sis takması lazım. Şimdi bu yükseklikteki bir aracın farları bizim tepe lambalarının gösterdiği yeri gösterir anca.. eee aşağıda önünde bir twingo falan seyrederse ne olacak.. Görmez mörmez. Mazallah.. Hayır dediğin gibi ortalarsa dert değil geçer üstünden değmeden ama ya lastik hizasına gelirse ??? ;D

şaka bir yana bu sefer hakketten çok güzel olmuş diyorum hakket beğendim...ama abi eğer öne makara falan takmıyacaksan plakayı ortaya alsana bence..ona çok takıldımm ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Aslında Ufuk abinin difransiyelin olduğu yere sis takması lazım. Şimdi bu yükseklikteki bir aracın farları bizim tepe lambalarının gösterdiği yeri gösterir anca.. eee aşağıda önünde bir twingo falan seyrederse ne olacak.. Görmez mörmez. Mazallah.. Hayır dediğin gibi ortalarsa dert değil geçer üstünden değmeden ama ya lastik hizasına gelirse ??? ;D

canım o kadar ayarlar artık Ufuk Abi ;D Arkadaki bagaj merdiveni de itfaiye merdiveni gibi ;D çık çık bitmez ;D

dakaltan' Alıntı:
yok o kadar da değil ;D ama kalkışta kimse gelemez yanına abi ;D

Hadi bugün Ahmet abi yok sana bir ortak nokta söyliyeyimde Ufuk abinlen kaynaş azıcık. ;D Ufuk abinin asfalt rekoru motorla caNNım. Eski yarışcılardan Ufuk abi..

Abi at birde motorcu resmide tam olsun...

alpaslanepli' Alıntı:

:D :D :D

ne adamlarsiniz yahu :D :D

oktay bana nerdesin diyorsun sen yoksun gel sende güzel omuş yaz bakma öyle yukardan ben sana xj me laf söyledin diye kızdım .söyle gene kızarımm valla ;) ;D :mad:

ayhanbursa' Alıntı:
şaka bir yana bu sefer hakketten çok güzel olmuş diyorum hakket beğendim...ama abi eğer öne makara falan takmıyacaksan plakayı ortaya alsana bence..ona çok takıldımm ;)
Hic dikkat etmemisim olabilir :smiley: ama vinc takicam mecburen

Ufuk Abi ben yarışçı değilim ama kendi çapımda ben de motorcuyum ;) Motorcuydum :-[

IMGP3623.png

dakaltan' Alıntı:
makara ne ki ;D ;D ;D
.sen bilmessin villa çocuğu kenar mahellede hani üst katlara tuğla kum çekerler ya onu makara deilen şeyle yaprlar...he bu arabada makara nolcak diycen ..bende..ha makara ha vinç derim ...bursada hep makara derler yersennn ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.