ilkakdeniz' Alıntı:eeeeeeeeeeeee
yenge hanım taş mı koydu bizim işe?? ??
ayhanbursa' Alıntı:oooooooo ibrahim geldi bana müsade tiskiniyorum abi gene o avatarla gelecek gircek ......... ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Heh işte herifin giriş şekline bak hele.. Birde Ayhan'ımın çıkış şekline laf atar. Ayu! ;D
dakaltan' Alıntı:
alpaslanepli' Alıntı:Valla bizde kim yoksa ona giydirirz bilirsin seviyesiz karaktersiz adamlarız. Okumuşsundur geçen sayfaları sana abandık bugünde..
Ne iş bu arada yengeyle barıştın mı ;D ;D ;D
dakaltan' Alıntı:yok yok, yerine motor değil de araba alındığı sürece arabanın satılması önemli değil. bir gider, öbürü gelir mantığında... yeter ki araba gidip motor gelmesin ;D
alpaslanepli' Alıntı:ahada vallah mont çok şişkin.. Kesin içinde denizci kıyafeti kesin ;D Olmadı o kıyafetle yıkıyorsun motoru. Zaten sen sahildede gidip camları siliyordun. Ne psişik adamsın sen beee ;D
Yatsana birader bu arada.. Ağız tadıyla arkandan atıp tutamayacakmıyız.. İbraam geldi daha ona saramayız. Sana kitliycez.. De git yat ;D
ooooooooooo bu çok iyidi ben öyle bilmezdimm ;Ddakaltan' Alıntı:hem biz senin gibi kılıbık değiliz, satılacak dedik mi satılır, o kadar ;D ;D yengenin uyumasını mı bekledin siteye girmek için ;D
ilkakdeniz' Alıntı:küserken sen burdamıydın ;D
ilkakdeniz' Alıntı:küserken sen burdamıydın ;D
alpaslanepli' Alıntı:Hanımdan veto yemiş bugün o.. Off-road sitesinde takılıyoruz diye. Bu hanımlar sap muhabbeti biliyor ve kontrol etmiyor ya. Bu bunu fırsat bilip çöpçatan sitelerinde fink atmaya başlamış. Yengede bunu enselemiş. Laptopu kafasında paralamış.. ;D
alpaslanepli' Alıntı:Biz mevzuyu öğrendik caNNım.. Öyle küsme gibi basit bir durumda değil biliyoruz. Yeni laptop mu aldın bu arada ? Yoksa internet kafedemisin ? ;D ;D ;D
ilkakdeniz' Alıntı:yav yokk
yatma özürlü o ;D
dakaltan' Alıntı:ahanda mesaj burada, biz diyenin yalancısıyız ;D