KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kayıkçının küreği Akşama fincan böreği Yakalarsam öperim Isırırım göbeği Kuma bata bata gidersin Çamur desem kaçarsın Isınmadan motor basarsın
Birşeyden anlamazsın ama susmazsın Usandım feryattayım ama duymazsın. Rahatımı kaçırır, mutlu olursun. Seni Ayhan paklar diyorum anlamıyorsun Atla JEEP'ine git yanına Yavuklun olsun oralarda. Ayhan'dan iyisimi var bu dünyada......
iyi ama kafiye kayıkçı bursaya çıkıyor noluyo len ben senin söylediklerinden sonra kayıkçı değil ibraam gelse kabul edemem onun içnde söylediklerini unutmadım ;D
iyi ama kafiye kayıkçı bursaya çıkıyor noluyo len ben senin söylediklerinden sonra kayıkçı değil ibraam gelse kabul edemem onun içnde söylediklerini unutmadım ;D
benim bildiğim kayıkçı gelir ikinizide ... ben böyle sohbete devam edemem lütfen sizde kendinize gelin silkelenin insan olun ve kayıkçı içnde bu bile kaba deniz arkadaşımız içnde böyle konuşmayın ;D ;D ;D ;D ;D
arkadaşım en azından sen gibi jeep topice suzuki için çözüm yazmadım ben saygılı ol biraz markaya ;D
ben dedikten sonra da adama bu konuyu suzki bölümünde acsanız iyi olur demen mi öldürdün beni ;D