Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 503,171
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
benim şu ana makaslar dümdüz neden çok gelsin oteminki tekkat atınca ne yükselirse önede ona göre takoz get yapacam ???

Takoz get yapacam derken. Kendin inip bodrumda tezgahta tahtadan falan yaparsın sen şimdi. Makas yerinede peynir tenekesini ezip sokarsın araya ;D
Yarabbi kimlerin eline JEEP veriyorsun ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Kayıkçının küreği
Akşama fincan böreği
Yakalarsam öperim
Isırırım göbeği
Kuma bata bata gidersin
Çamur desem kaçarsın
Isınmadan motor basarsın

Birşeyden anlamazsın ama susmazsın
Usandım feryattayım ama duymazsın.
Rahatımı kaçırır, mutlu olursun.
Seni Ayhan paklar diyorum anlamıyorsun
Atla JEEP'ine git yanına
Yavuklun olsun oralarda.
Ayhan'dan iyisimi var bu dünyada......

Al yavrum beş dakkada bu kadar oluyor...... ;D
iyi ama kafiye kayıkçı bursaya çıkıyor noluyo len ben senin söylediklerinden sonra kayıkçı değil ibraam gelse kabul edemem onun içnde söylediklerini unutmadım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Takoz get yapacam derken. Kendin inip bodrumda tezgahta tahtadan falan yaparsın sen şimdi. Makas yerinede peynir tenekesini ezip sokarsın araya ;D

vallaaaa
doğru diyon bir de kayıkçı var demi
vermedi ki daha bana ;D

ayhanbursa' Alıntı:
iyi ama kafiye kayıkçı bursaya çıkıyor noluyo len ben senin söylediklerinden sonra kayıkçı değil ibraam gelse kabul edemem onun içnde söylediklerini unutmadım ;D

ver gazı allahın iskenderi ;D

ayhanbursa' Alıntı:

İstiyorsan İbraaam Bursa'ya yazayım bir tanede. Yada Ayhan Alpaslan Kayıkçı hepberaber Edirne'ye yazayım. ;D Ama o biraz sürer...

alpaslanepli' Alıntı:
teneke değilde inşaattan kalan demirler var onlardan olu aslında haa iyi akıl ettin ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
vallaaaa
doğru diyon bir de kayıkçı var demi
vermedi ki daha bana ;D
ilkakdeniz' Alıntı:
ver gazı allahın iskenderi ;D
arkadaşım dur şurda iki dakika hemen seviyeyi düşürüyorsun sonra bana kızıyorsun bak teknik yazışıyoruz kahveye çevirdin burayıda arkadaşım oooo :mad:

alpaslanepli' Alıntı:
İstiyorsan İbraaam Bursa'ya yazayım bir tanede. Yada Ayhan Alpaslan Kayıkçı hepberaber Edirne'ye yazayım. ;D Ama o biraz sürer...

ilkini yaz öbürü uzun sürer şimdi
sonra bakarsın ona şöleee 3 sene sonra falan ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Tam anlamadım ben burayı bir açarmısın arkadaşım ;D Zabıtalık bir durumsa haber vermeliyim. Toplumsal sorumluluk anlayışım öyle diyorda ;D

ben kayıkçıyı kastetmedim orada arkadaşım
allah diyorum sana başka bişey demiyorum adım çıkacak şu iskender gibi ;D

benim bildiğim kayıkçı gelir ikinizide ... ben böyle sohbete devam edemem lütfen sizde kendinize gelin silkelenin insan olun ve kayıkçı içnde bu bile kaba deniz arkadaşımız içnde böyle konuşmayın :mad: ;D ;D ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
arkadaşım dur şurda iki dakika hemen seviyeyi düşürüyorsun sonra bana kızıyorsun bak teknik yazışıyoruz kahveye çevirdin burayıda arkadaşım oooo :mad:

arkadaşım en azından sen gibi jeep topice suzuki için çözüm yazmadım ben saygılı ol biraz markaya ;D
ben dedikten sonra da adama bu konuyu suzki bölümünde acsanız iyi olur demen mi öldürdün beni ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR