D dakaltan Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-B.düzü 24 Tem 2009 #11,185 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ahmetergun' Alıntı: çoğu gitti az kaldı ;D Genişletmek için tıkla ... sonbahar yaprakları dökülürken mi gelicen abi, eylülde gemiye gidiyorum ona göre denk getirelim, olmadı ben gelirim kuşadasına ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ahmetergun' Alıntı: çoğu gitti az kaldı ;D Genişletmek için tıkla ... sonbahar yaprakları dökülürken mi gelicen abi, eylülde gemiye gidiyorum ona göre denk getirelim, olmadı ben gelirim kuşadasına ;D
ahmetergun Kamp I Mesajlar 137 Tepkime Puanı 0 24 Tem 2009 #11,186 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: sonbahar yaprakları dökülürken mi gelicen abi, eylülde gemiye gidiyorum ona göre denk getirelim, olmadı ben gelirim kuşadasına ;D Genişletmek için tıkla ... önümüzdeki hafta istanbuldayım inşallah ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: sonbahar yaprakları dökülürken mi gelicen abi, eylülde gemiye gidiyorum ona göre denk getirelim, olmadı ben gelirim kuşadasına ;D Genişletmek için tıkla ... önümüzdeki hafta istanbuldayım inşallah ;D
D dakaltan Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-B.düzü 24 Tem 2009 #11,187 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ahmetergun' Alıntı: ayhan kaçtı geçerken daire paralarını alayım dedim ;D Genişletmek için tıkla ... Ayhan'ım korkmaz öyle para pul işinden de virüse özelden laf yetiştiriyordur ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ahmetergun' Alıntı: ayhan kaçtı geçerken daire paralarını alayım dedim ;D Genişletmek için tıkla ... Ayhan'ım korkmaz öyle para pul işinden de virüse özelden laf yetiştiriyordur ;D
alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 24 Tem 2009 #11,188 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: nesi ayıp güreşirken takım elbiseyle mi güreşiyordun ;D konuşturma şimdi, milletin gözünün önüne gelecek mayolu halin ;D Genişletmek için tıkla ... ıyyy birden gözümde flaş gibi sahne çaktı.. böyyykk!! ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: nesi ayıp güreşirken takım elbiseyle mi güreşiyordun ;D konuşturma şimdi, milletin gözünün önüne gelecek mayolu halin ;D Genişletmek için tıkla ... ıyyy birden gözümde flaş gibi sahne çaktı.. böyyykk!! ;D
ahmetergun Kamp I Mesajlar 137 Tepkime Puanı 0 24 Tem 2009 #11,189 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: sonbahar yaprakları dökülürken mi gelicen abi, eylülde gemiye gidiyorum ona göre denk getirelim, olmadı ben gelirim kuşadasına ;D Genişletmek için tıkla ... gemide banada bir iş bende geleyim nerelere gideceğiz ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: sonbahar yaprakları dökülürken mi gelicen abi, eylülde gemiye gidiyorum ona göre denk getirelim, olmadı ben gelirim kuşadasına ;D Genişletmek için tıkla ... gemide banada bir iş bende geleyim nerelere gideceğiz ;D
D dakaltan Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-B.düzü 24 Tem 2009 #11,190 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ahmetergun' Alıntı: önümüzdeki hafta istanbuldayım inşallah ;D Genişletmek için tıkla ... ooo süper oldu, virüs sap gibi kalacak kuşadasında ;D gel abi, mangal emrinde, rakını al gel ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ahmetergun' Alıntı: önümüzdeki hafta istanbuldayım inşallah ;D Genişletmek için tıkla ... ooo süper oldu, virüs sap gibi kalacak kuşadasında ;D gel abi, mangal emrinde, rakını al gel ;D
D dakaltan Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-B.düzü 24 Tem 2009 #11,191 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: ıyyy birden gözümde flaş gibi sahne çaktı.. böyyykk!! ;D Genişletmek için tıkla ... sorma yaaa yazarken, elim ayağım titredi o derece ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: ıyyy birden gözümde flaş gibi sahne çaktı.. böyyykk!! ;D Genişletmek için tıkla ... sorma yaaa yazarken, elim ayağım titredi o derece ;D
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 24 Tem 2009 #11,192 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: nesi ayıp güreşirken takım elbiseyle mi güreşiyordun ;D konuşturma şimdi, milletin gözünün önüne gelecek mayolu halin ;D Genişletmek için tıkla ... ulan ben hayatımda güreşmedim adım güreşçiye çıktı boks yaptım ben boks sana özelden atayım istersen resmimi ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: nesi ayıp güreşirken takım elbiseyle mi güreşiyordun ;D konuşturma şimdi, milletin gözünün önüne gelecek mayolu halin ;D Genişletmek için tıkla ... ulan ben hayatımda güreşmedim adım güreşçiye çıktı boks yaptım ben boks sana özelden atayım istersen resmimi ;D
ahmetergun Kamp I Mesajlar 137 Tepkime Puanı 0 24 Tem 2009 #11,193 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: ooo süper oldu, virüs sap gibi kalacak kuşadasında ;D gel abi, mangal emrinde, rakını al gel ;D Genişletmek için tıkla ... tamamdır ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: ooo süper oldu, virüs sap gibi kalacak kuşadasında ;D gel abi, mangal emrinde, rakını al gel ;D Genişletmek için tıkla ... tamamdır ;D
D dakaltan Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-B.düzü 24 Tem 2009 #11,194 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ahmetergun' Alıntı: gemide banada bir iş bende geleyim nerelere gideceğiz ;D Genişletmek için tıkla ... abi kaptanoğlu firmasında tanker gibi görünüyor. uzak doğuya gidicez ;D ;D ;D bence gel ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ahmetergun' Alıntı: gemide banada bir iş bende geleyim nerelere gideceğiz ;D Genişletmek için tıkla ... abi kaptanoğlu firmasında tanker gibi görünüyor. uzak doğuya gidicez ;D ;D ;D bence gel ;D
alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 24 Tem 2009 #11,195 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: ulan ben hayatımda güreşmedim adım güreşçiye çıktı boks yaptım ben boks sana özelden atayım istersen resmimi ;D Genişletmek için tıkla ... Evet lütfen özelden at
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: ulan ben hayatımda güreşmedim adım güreşçiye çıktı boks yaptım ben boks sana özelden atayım istersen resmimi ;D Genişletmek için tıkla ... Evet lütfen özelden at
D dakaltan Ana Kamp Mesajlar 88 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul-B.düzü 24 Tem 2009 #11,196 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: ulan ben hayatımda güreşmedim adım güreşçiye çıktı boks yaptım ben boks sana özelden atayım istersen resmimi ;D Genişletmek için tıkla ... heee çok pardon, boksta takım elbise giyiliyordu, bilemedim ;D ;D ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ilkakdeniz' Alıntı: ulan ben hayatımda güreşmedim adım güreşçiye çıktı boks yaptım ben boks sana özelden atayım istersen resmimi ;D Genişletmek için tıkla ... heee çok pardon, boksta takım elbise giyiliyordu, bilemedim ;D ;D ;D
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 24 Tem 2009 #11,197 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: ıyyy birden gözümde flaş gibi sahne çaktı.. böyyykk!! ;D Genişletmek için tıkla ... gözünde bir flash parlıycak ama bilmiyorum artık sahneden mi yoksa sol elimden mi olacak ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: ıyyy birden gözümde flaş gibi sahne çaktı.. böyyykk!! ;D Genişletmek için tıkla ... gözünde bir flash parlıycak ama bilmiyorum artık sahneden mi yoksa sol elimden mi olacak ;D
ahmetergun Kamp I Mesajlar 137 Tepkime Puanı 0 24 Tem 2009 #11,198 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: abi kaptanoğlu firmasında tanker gibi görünüyor. uzak doğuya gidicez ;D ;D ;D bence gel ;D Genişletmek için tıkla ... uyar bak ne işler var bana uyan ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... dakaltan' Alıntı: abi kaptanoğlu firmasında tanker gibi görünüyor. uzak doğuya gidicez ;D ;D ;D bence gel ;D Genişletmek için tıkla ... uyar bak ne işler var bana uyan ;D
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 24 Tem 2009 #11,199 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... madem gelmiyosunuz ben kacıyorum.....misafirler beni bekler apartta...ayşim iş başına....iyi gecelerrr
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... madem gelmiyosunuz ben kacıyorum.....misafirler beni bekler apartta...ayşim iş başına....iyi gecelerrr
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 24 Tem 2009 #11,200 Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Evet lütfen özelden at Genişletmek için tıkla ... dakaltan' Alıntı: sorma yaaa yazarken, elim ayağım titredi o derece ;D Genişletmek için tıkla ... dikkat şöle bi ruhunda titremesin mazallah ;D
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... alpaslanepli' Alıntı: Evet lütfen özelden at Genişletmek için tıkla ... dakaltan' Alıntı: sorma yaaa yazarken, elim ayağım titredi o derece ;D Genişletmek için tıkla ... dikkat şöle bi ruhunda titremesin mazallah ;D