Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,383
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ahmetergun" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ahmetergun' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> çoğu gitti az kaldı ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> sonbahar yaprakları dökülürken mi gelicen abi, eylülde gemiye gidiyorum ona göre denk getirelim, olmadı ben gelirim kuşadasına ;D</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> sonbahar yaprakları dökülürken mi gelicen abi, eylülde gemiye gidiyorum ona göre denk getirelim, olmadı ben gelirim kuşadasına ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> önümüzdeki hafta istanbuldayım inşallah ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ahmetergun" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ahmetergun' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ayhan kaçtı geçerken daire paralarını alayım dedim ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Ayhan&#039;ım korkmaz öyle para pul işinden de virüse özelden laf yetiştiriyordur ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> nesi ayıp güreşirken takım elbiseyle mi güreşiyordun ;D konuşturma şimdi, milletin gözünün önüne gelecek mayolu halin ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ıyyy birden gözümde flaş gibi sahne çaktı.. böyyykk!! ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> sonbahar yaprakları dökülürken mi gelicen abi, eylülde gemiye gidiyorum ona göre denk getirelim, olmadı ben gelirim kuşadasına ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> gemide banada bir iş bende geleyim nerelere gideceğiz ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ahmetergun" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ahmetergun' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> önümüzdeki hafta istanbuldayım inşallah ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ooo süper oldu, virüs sap gibi kalacak kuşadasında ;D gel abi, mangal emrinde, rakını al gel ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ıyyy birden gözümde flaş gibi sahne çaktı.. böyyykk!! ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> sorma yaaa yazarken, elim ayağım titredi o derece ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> nesi ayıp güreşirken takım elbiseyle mi güreşiyordun ;D konuşturma şimdi, milletin gözünün önüne gelecek mayolu halin ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> ulan ben hayatımda güreşmedim adım güreşçiye çıktı<br /> boks yaptım ben boks<br /> sana özelden atayım istersen resmimi ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ooo süper oldu, virüs sap gibi kalacak kuşadasında ;D gel abi, mangal emrinde, rakını al gel ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> tamamdır ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ahmetergun" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ahmetergun' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> gemide banada bir iş bende geleyim nerelere gideceğiz ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> abi kaptanoğlu firmasında tanker gibi görünüyor. uzak doğuya gidicez ;D ;D ;D bence gel ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ulan ben hayatımda güreşmedim adım güreşçiye çıktı<br /> boks yaptım ben boks<br /> sana özelden atayım istersen resmimi ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Evet lütfen özelden at</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ulan ben hayatımda güreşmedim adım güreşçiye çıktı<br /> boks yaptım ben boks<br /> sana özelden atayım istersen resmimi ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> heee çok pardon, boksta takım elbise giyiliyordu, bilemedim ;D ;D ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ıyyy birden gözümde flaş gibi sahne çaktı.. böyyykk!! ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> gözünde bir flash parlıycak ama bilmiyorum artık sahneden mi yoksa sol elimden mi olacak<br /> ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> abi kaptanoğlu firmasında tanker gibi görünüyor. uzak doğuya gidicez ;D ;D ;D bence gel ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> uyar bak ne işler var bana uyan ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> madem gelmiyosunuz ben kacıyorum.....misafirler beni bekler apartta...ayşim iş başına....iyi gecelerrr</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Evet lütfen özelden at </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> sorma yaaa yazarken, elim ayağım titredi o derece ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> dikkat şöle bi ruhunda titremesin mazallah ;D</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler