KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar ben daha paylaşımcı daha birlik beklerddim pek olmadı ... hani bu araç yada bu araç diye xj kullananıp bilenlerden pek olmadı ...deredere.. vardı oda aldı jeep i gitti jeep alan kopuyo ;D
Madem ki burası JEEP'cilerin sayfası, birlik beraberlik sayfası.
Gün birlikte olma günüdür!
Ülkemizde JEEP sahibi olup neye sahip olduğunu bilmeyen ve arabanın hakkını vermeyen bir sürü insan var. Ya bunların elinden bu arabaları kurtaralım (ki ben iki gün önce kurtardım birini) yada gidip sahiplerine ayar çekelim.
Hadi gelin geçen sayfada Ayhan abinin verdiği linkteki aracın sahibinden başlayalım. Gidelim Bursa'ya konsey oluşturup. Sahibine temiz bir sopa çekelim. İşi olup gelemeyenler bu sayfadan sahibine GİYDİRSİN!!!!!!
dünde yazdım ama sizler çok lakayitsiniz cittiye almadınız aylık 500 lira kazancım var kiradayım ,5 çocuk ve bir parçalanmış getzim var yakıt önemlideğil vergide maaştan geri kalan 50 lira ile aracımı uzatmak ve tekerlek almak istiyorum lütfen yardım edin .teşekkürler
ben yardım edeyim bende yeniyim ama o aracı uzatmak değil yükseltmek oluyo bide tekerlek alıcaksanız mt denilen var çamur için ondan alıcanız tekerlek değil
dünde yazdım ama sizler çok lakayitsiniz cittiye almadınız aylık 500 lira kazancım var kiradayım ,5 çocuk ve bir parçalanmış getzim var yakıt önemlideğil vergide maaştan geri kalan 50 lira ile aracımı uzatmak ve tekerlek almak istiyorum lütfen yardım edin .teşekkürler
ben yardım edeyim bende yeniyim ama o aracı uzatmak değil yükseltmek oluyo bide tekerlek alıcaksanız mt denilen var çamur için ondan alıcanız tekerlek değil
mete lastikmi alıcaz ne malı oluyor bu ??? çinmi bide hindistan mallı bişeyler varmış bi araba ismi aklıma gelmiyo dilimin ucundada neydi yaaaaaaaa ???