Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,004
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Imhoof' Alıntı:
Ozaman hayırlı olsun diyelim, peki getz hala arabanın altındamı, çıkardınızmı? :smiley::smiley:

Keşke geri vitese takıp arabanın üstünden inme anınızı çekseydiniz :smiley:

Dfransiyel koruması taktırmıştı. İki peteğinin arasına girmiş. Sanayide yarın çıkaracaklarmış..

Etiketler

arkadaşlar ben daha paylaşımcı daha birlik beklerddim pek olmadı ... hani bu araç yada bu araç diye xj kullananıp bilenlerden pek olmadı ...deredere.. vardı oda aldı jeep i gitti jeep alan kopuyo ;D

ates' Alıntı:
yani ben getz aldım sıra jeep te ,ne alıym sizce dünden beri hala bir fikir alamdım sizden ???
arazimi kullanıcanız yoksa şehir içimi

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ!!!

Madem ki burası JEEP'cilerin sayfası, birlik beraberlik sayfası.
Gün birlikte olma günüdür!

Ülkemizde JEEP sahibi olup neye sahip olduğunu bilmeyen ve arabanın hakkını vermeyen bir sürü insan var. Ya bunların elinden bu arabaları kurtaralım (ki ben iki gün önce kurtardım birini) yada gidip sahiplerine ayar çekelim.

Hadi gelin geçen sayfada Ayhan abinin verdiği linkteki aracın sahibinden başlayalım. Gidelim Bursa'ya konsey oluşturup. Sahibine temiz bir sopa çekelim. İşi olup gelemeyenler bu sayfadan sahibine GİYDİRSİN!!!!!!

İşi ciddi konulara gelince bana laf söylemek düşmez. Herkese iyi geceler.

(Hala o Jeep'in forumda olduğunu savunuyorum :smiley: )

ayhanbursa' Alıntı:
arazimi kullanıcanız yoksa şehir içimi

dünde yazdım ama sizler çok lakayitsiniz cittiye almadınız aylık 500 lira kazancım var kiradayım ,5 çocuk ve bir parçalanmış getzim var :D yakıt önemlideğil vergide maaştan geri kalan 50 lira ile aracımı uzatmak ve tekerlek almak istiyorum lütfen yardım edin .teşekkürler

ben yardım edeyim bende yeniyim ama o aracı uzatmak değil yükseltmek oluyo bide tekerlek alıcaksanız mt denilen var çamur için ondan alıcanız tekerlek değil

ates' Alıntı:
dünde yazdım ama sizler çok lakayitsiniz cittiye almadınız aylık 500 lira kazancım var kiradayım ,5 çocuk ve bir parçalanmış getzim var :D yakıt önemlideğil vergide maaştan geri kalan 50 lira ile aracımı uzatmak ve tekerlek almak istiyorum lütfen yardım edin .teşekkürler

Yuh artık. Yaz yaz yardımcı ol. Gördüğün muameleye bak. Size GETZ ile bir ömür boyu mutluluklar beyfendi..

ben kendim için sizden öndeyim en azından gözüme bir iki araç kestim benim işim kolay seçmek kalıyo sadece ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ben yardım edeyim bende yeniyim ama o aracı uzatmak değil yükseltmek oluyo bide tekerlek alıcaksanız mt denilen var çamur için ondan alıcanız tekerlek değil

mete lastikmi alıcaz ne malı oluyor bu ??? çinmi bide hindistan mallı bişeyler varmış bi araba ismi aklıma gelmiyo dilimin ucundada neydi yaaaaaaaa ???

Imhoof' Alıntı:
İşi ciddi konulara gelince bana laf söylemek düşmez. Herkese iyi geceler.

(Hala o Jeep'in forumda olduğunu savunuyorum :smiley: )

Abi o zaman koltuk altındaki haydarı verde öyle git.
Bide inatlaşma işte benden iyimi bileceksin o jeep'in sahibi forumda de-ğil!!!

alpaslanepli' Alıntı:
Abi o zaman koltuk altındaki haydarı verde öyle git.
Bide inatlaşma işte benden iyimi bileceksin o jeep'in sahibi forumda de-ğil!!!

lütfen etik davranın ne o levye mevye !!!!! lastikmi çalıcaksınız çok ayıp :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR