Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,929
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ulusotomotiv' Alıntı:
alp taksimdekki dükkana 4 maslakdaki dükkana 10 koruma tttum korkma sen gel :smiley:)

Ben korkarım abi landcı bir abiyle hemde jeep sayfasında ufak bir elektriklenmemiz oldu aynı anda 3-4 landcı arkadaş konuya dahil oldu. Bir tane jeep'ci yok ortalıkta. Kaldım tek tabanca. Bizde organize olma olayı elden geçirilmesi gereken bir konu anlayacağın. Bak avatardaki yavru yetim mi kalsın. :smiley::smiley::smiley:

Etiketler

aman allah korusun ...sen merak etme jeepciler ninja gibidir bir anda çoğalırlar :smiley:)dağda bi bakmışsın bi kayanın üzerinde belirmiş bi bakarsın ormanda ağaçın tepesinden jee yağıyo sen rahat ol korkma alp :smiley:)

Tükkan hayırlı olsun,

bereket parası...

yan tükkandan gönderdiler... 8)

Bozuk_Para.jpg

sabah bizim otoparkta yer bulamadım
otopark.png

yandükkanınkine de bırakmaya gönlüm elvermedi...bir tur atar gelirim
m.png

Ben de geldim ;D

Bi hayırlı olsun diyip çıkıcam :smiley:

Aaa Yunus da burdaymış :D

ben park edeyim gelicem.misafirlerin adisyonunu bana açın.şimdilik eyvallah...

buyrun herkese merhaba bizim dostluğumuz 1941 lerde başladı ve halada devam ediyor :D
kahvemizin tarihinden kesitler :D :D :D

1214548249kahvehane1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR