Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,947
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

çay, kahve ,nargile.
buyrun ne alırdınız...

WPK15B15D.jpg

kahve.jpg

cay.jpg

Etiketler

Arkadaşlar, mekan çok güzel... Aracımı parkederken farkettim ki, otoparkın zemini pek düzgün değil, küçük küçük bişeyler var zeminde heralde. Bir temizlenip elden geçmesi gerekiyor.

monster.jpg

manaholigos
Yeni Üye

Ynt: 4 Adet Buji Kablosu 180 TL Olurmu ?..
« Yanıtla #8 : Bugün 18:47:42 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar ben jip hastasıyım.yıllardır hondanın jipini, kia nın jipni ve landrover kullandım ama suzuki gibi rahat bi jip görmedim, asvalttaki gisişi bilhassa arazideki gidişi süper. bende trabzonluyum ve trabzondaki yetkili suzuki servisine gidiyorum adamlar çok mütevazı insanlar, sıcak kanlı insanlar müşteriye davranmasını çok iyi biliyolar.ya belki inanmazssınız ama arabamdan inmeden beni karşılıyolar. servis müdürü engin bey var çok mütevazı bi insan. hatta bir keresinde arbamın işi vardı 2 gün adamlar bana özel araba tahsis ettiler. yani şunu demek istiyorum yukardaki arkadaşlar yok çay ısmarlamadılar yemek söylemediler gbi söylemlerde bulunuyorlar ama ben açıkcası böyle bişi görmedim. yani brakın başkalarını karalamayı gerçekler birdir. valla ben çok memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim.

Moderatöre Bildir Logged

ulusotomotiv
Kamp II

Ynt: 4 Adet Buji Kablosu 180 TL Olurmu ?..
« Yanıtla #9 : Bugün 18:55:00 » Alıntı Değiştir Sil

--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşım öncelikle hondanın jeep i olmaz kia nında jeep i olmaz landında ya handanız ya kianın yada land ın modelleri olan aracınız olur ))) suzuki jeep honda jeep kia jeep diye bişe yok..şöyle derseniz d aha doğru olur honda arazi taşıtım szuki arazi taşıtım yada 4 ceker aracım var derseniz en doğrusu olur ama asla honda jeep jip yada buna benzer olmaz ))
jeep

bi eksiğim varsa ilave edin :smiley:)))))

bence jeep bölümünde olması lazım bu ???............Sabahçı Kahvesi... Jeepçilerin Mola Yeri.................isimli konunun .. çünkü bence xj mi zj mi alıcam diye yardım isteyenler jeep bölümünde geçmişi okumadan hemen ... soru olarak konu açıcaklar DEMEDİ DEMEYİN........ bunu dikkate almanızı rica ederim ..... :eek:.. ;D ve ilk sorum şu.....xj lerin içi hoşuma gidiyor ama ... zj lerinde dışı beni cezbediyor bir kaporta işi ile ortak bir şey yapılabilirmi ;D hafiftende .... land ı andırsın istiyorum bide yakıt sarfiyatı sizce ne olur lütfen yardımmm :'( :'( :'(

Selam arkadaşlar sabah kahvesini kaçırdık akşam 5 çayı derken saat 7 olmuş napalım bizde araya sıkışalım bu muhabbette SAYGILAR.

ayhanbursa' Alıntı:
bence jeep bölümünde olması lazım bu ???............Sabahçı Kahvesi... Jeepçilerin Mola Yeri.................isimli konunun .. çünkü bence xj mi zj mi alıcam diye yardım isteyenler jeep bölümünde geçmişi okumadan hemen ... soru olarak konu açıcaklar DEMEDİ DEMEYİN........ bunu dikkate almanızı rica ederim ..... :eek:.. ;D ve ilk sorum şu.....xj lerin içi hoşuma gidiyor ama ... zj lerinde dışı beni cezbediyor bir kaporta işi ile ortak bir şey yapılabilirmi ;D hafiftende .... land ı andırsın istiyorum bide yakıt sarfiyatı sizce ne olur lütfen yardımmm :'( :'( :'(

Hiç bir JEEP landı andıramaz. O jeep tir. Diğeri land. Biri ingiliz soğukluğu ile üretilmiş kaloriferi iyi çalışır, diğeri kızılderili vahşiliğiyle yerinde tutamazsınız.

ayhanbursa' Alıntı:

Ayhan bey tüketimle ilgili sorunuzu yanıtlamak istiyorum ben.
Şehir içi (İstanbul Zeytinburnu-Bağcılar arası hiç durmadan git gel ile) 180 krş.
Şehir dışı(İstanbul gişelerden-Bizim kayınçonun hanımının köyü) 120krş.

Keyifli forumlar. ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
Selam arkadaşlar sabah kahvesini kaçırdık akşam 5 çayı derken saat 7 olmuş napalım bizde araya sıkışalım bu muhabbette SAYGILAR.

Sen gir araya. Ben sana buldum bi tane 2000 model XJ 18 bine. Pazarlığını bile yaptım. Yolla kaporayı...

demedi demeyin bu konu burda pas tutar .. konunun olduğu yer bile serbest muhabbet içinde jeep yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR