Bana gercek gibi gelmedi Nerde fotoyu cekenyunus bager' Alıntı:Buda gerçek bir foto![]()
foto gerçekte olsa sanki arkadaş land cı diye mi acaba ;D hem benim fotolarımda gerçek ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:Bana gercek gibi gelmedi Nerde fotoyu ceken
Imhoof' Alıntı:Selamlar bahsi geçen ilanın sahibi forumda sanırım, o jeep'i hatırladım biyerden yarın belli olur =)
ates' Alıntı:alooooooo millet
ben açım yeni geldim dükkana ,şu kuşu pişirip getirin yiyek hep beraber eti güzeldir kart değildir işallahben oradan geçerken o civcivdi land varana kadar kartlamış o ama olsun düdüklüde 28 saate pişer artık ;D ;D ;D ;D
o yenmezzz 28 degil 56 saatte pişirsen yenmezz ;D ;D ;D ;Dates' Alıntı:alooooooo millet
ben açım yeni geldim dükkana ,şu kuşu pişirip getirin yiyek hep beraber eti güzeldir kart değildir işallahben oradan geçerken o civcivdi land varana kadar kartlamış o ama olsun düdüklüde 28 saate pişer artık ;D ;D ;D ;D
ilan sahibi çok şirret bir insan ben söyliyeyim araba almak değil elinden çekirdek bile alınıp yenmez pis insan ;D ;D ;DImhoof' Alıntı:Selamlar bahsi geçen ilanın sahibi forumda sanırım, o jeep'i hatırladım biyerden yarın belli olur =)
ayhanbursa' Alıntı:ilan sahibi çok şirret bir insan ben söyliyeyim araba almak değil elinden çekirdek bile alınıp yenmez pis insan ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:o yenmezzz 28 degil 56 saatte pişirsen yenmezz ;D ;D ;D ;D
Eger dükkanda yiyecek bişey bulamadıysan bize yel yaparız bişeyler ;D ;D