Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,523

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Yok abi estağfirullah. Bursa'daki densize dalacaz..

ayhanbursa' Alıntı:
....... etik derken o daha kötü bişeymi

siz çok küstah ve kabasınız!!!! sizin olduğunuz sitede ben olamam artık .ve bikerem bursada deniz yok nereye dalıyosunuz bence atlası açıp bir bakın dalgıç bey !!!!
etik konusuna gelince et yemeyenlere etik derler !!!!

alpaslan arkadaşım sizin avatar resmi suda giden tmsah gib suda yakıt çok artıyomu ???

ates' Alıntı:
siz çok küstah ve kabasınız!!!! sizin olduğunuz sitede ben olamam artık .ve bikerem bursada deniz yok nereye dalıyosunuz bence atlası açıp bir bakın dalgıç bey !!!!
etik konusuna gelince et yemeyenlere etik derler !!!!

Sizinle aşmamız gereken çok konu var. Bu böyle olmayacak. Siz en iyisimi bir randevu alın sekreterimden de muayenehanemde görüşelim..

buyrun size mate lastikleri ve hindistan arabası !!!!

replicacatapultbl4.jpg

ibrahim demedi deme bu alpaslan ım içine kötülük ruhları kaçmış cem yılmaz falan değil

ayhanbursa' Alıntı:
ibrahim demedi deme bu alpaslan ım içine kötülük ruhları kaçmış cem yılmaz falan değil

İbrahim kızlarının derdine düşsün patronu göz koyduda. Benim içime bişey hakkatten kaçtıda ne kaçtı bilmiyorum.
Bugün saat 10'da işten çıktım. Sabah 8'de Göztepe'de olmam lazım. Ve evim İkitelli'de yani 60km. uzakta.. Ben burada etiğin mete üreten bir lastik markası olduğunu iddia ediyorum.
La havle vela kuvvete....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR