Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 552,611
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Hımm; anlaşılan kave boş. Çay çorba getiren de yok.. Ben de gidip bi işkembe içiim bari Haliç de :smiley:

Etiketler

corehunn' Alıntı:
Yahu bir de bir şey soracağım; bu Bursa' lı Ayhan gerçek mi? Gerçekse gerçekten Bursa' lı mı? Suzuki veya Land Rover Jeep' den daha çok kafamı karıştırdı :smiley:
Bu arada; ben de uzun yıllardır Jeep kullanıcısıyım ve bu forumun bakıyorum da hepinizen daha eski üyesiyim. Ne gurur ama be :smiley:) Sedat' a söylemek lazım ilk üyelik başlangıç bilgilerini de avatarın altında bir yerlerde sürekli gösterilse pek bi güzel olurdu ..

Aynen gerçek abi. :smiley:
Ve sabahtan beri kendi verdiği ilanla kendi kendine küfür ettirtmeye çalışıyor millete. Yani bu sayfada başın fena halde dönebilir.

alpaslanepli' Alıntı:
Sizede alalım bi iksje veya zeje. Eğer sizin gelini sattıysanız eğer... az yakan me-te lastikli var elimizde... :smiley:
Tebrik ediyorum Alpaslan. Ciddiyim Bir iki ornek ; be em ve em bir......... ar alti, emesen, entivi Ben ciddi olarak bu tarz ingilizce Turkce ne oldugu belli olmayan dile karsiyim Ne o simdimi aklina geldi dersen Dogru 45 yildir beynimi yikamislar anca yeni farkediyorum Gec oldu ama .......Duzeltmeye katkim olursa ne guzel :smiley:

Tükkanı erken açmak bereket getirir derler...:smiley:

Üretilmeiş olmasını dilerdim diyerek yüklenmiş bir siteye... :smiley: yazlık jeep

bune.jpg

arkadaşlar günaydın alışverişten yeni döndüm dükkanı da geç açıyorum kusuruma bakmayın arazide kullanmak için aşağıdaki ayakkabılar uygun mudur diye fikrinizi almak istiyorum
landroverayakkab.png
2007 yılında ayakkabı üretimine başlayan Land Rover ayakkabıları, İngiltere, ABD, İtalya, Belçika, Hollanda, İsveç, Rusya ve Tayvan başta olmak üzere yirmiyi aşkın ülkede satışa sunuldu. Land Rover ayakkabılarının tamamı, otomobillerden esinlenerek tasarlanıyor. Land Rover tasarım ekibi, amaçlarının markanın esas ürünü olan offroad araçlarının sade şıklığını ve kalitesini ayakkabı, çanta ve deri aksesuar kategorilerine kayıpsız olarak taşımak olduğunu belirtiyor.

herkese günaydın :smiley: ama yahu jeep değil land kahvesine dönmüş burası..şimdi jeep aksesuarlarını koyarsak buraya olmaz jeep i olan var olmayan var şapkasından koleksiyon saatine jeep aksesuarları ve kıyafetlerini koysak sanırım jeep i olmayanlara ayıp etmiş oluruz :smiley:)

Yorumu gayet açık güven hocam.

Bende dün akşam eve giderken mahallede yol çalışması için yolu kapatmışlar yan yola geçip eve ulaşmak 1dk.ama yok.

Hendeklerden çukurlarda kum ve taş tepeleri arasından geçiş en son yolun ortasına bırakılmış :smiley: kepçeyi geçiş derken yarım saat sonra vardık eve.

Gerçi benim yaptığım yaw bu araçlar ne işe yarar diye soran modern hayatım merkezindeki insanlara arazi aracı kullananların ruh halini göstermekti.

Eğer Eve landla gidiyor olsaydım bu işi landla yapacaktım.

duman' Alıntı:
arkadaşlar günaydın alışverişten yeni döndüm dükkanı da geç açıyorum kusuruma bakmayın arazide kullanmak için aşağıdaki ayakkabılar uygun mudur diye fikrinizi almak istiyorum
landroverayakkab.png
2007 yılında ayakkabı üretimine başlayan Land Rover ayakkabıları, İngiltere, ABD, İtalya, Belçika, Hollanda, İsveç, Rusya ve Tayvan başta olmak üzere yirmiyi aşkın ülkede satışa sunuldu. Land Rover ayakkabılarının tamamı, otomobillerden esinlenerek tasarlanıyor. Land Rover tasarım ekibi, amaçlarının markanın esas ürünü olan offroad araçlarının sade şıklığını ve kalitesini ayakkabı, çanta ve deri aksesuar kategorilerine kayıpsız olarak taşımak olduğunu belirtiyor.

Bu ayakkabılar giyilmez kesin bir terslik vardır bunlarla. Sağdan bağcıklı mı acaba?

duman' Alıntı:

Bunlar RR ya da disco tarzı modeller. Ben de def tarzı bir model var. Onu aldığımda daha LR yoktu ben de. Büyük ihtimalle bu ayakkabıdan geçti LR virüsü :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR