Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 553,250
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

duman' Alıntı:
arkadaşlar günaydın alışverişten yeni döndüm dükkanı da geç açıyorum kusuruma bakmayın arazide kullanmak için aşağıdaki ayakkabılar uygun mudur diye fikrinizi almak istiyorum
landroverayakkab.png
2007 yılında ayakkabı üretimine başlayan Land Rover ayakkabıları, İngiltere, ABD, İtalya, Belçika, Hollanda, İsveç, Rusya ve Tayvan başta olmak üzere yirmiyi aşkın ülkede satışa sunuldu. Land Rover ayakkabılarının tamamı, otomobillerden esinlenerek tasarlanıyor. Land Rover tasarım ekibi, amaçlarının markanın esas ürünü olan offroad araçlarının sade şıklığını ve kalitesini ayakkabı, çanta ve deri aksesuar kategorilerine kayıpsız olarak taşımak olduğunu belirtiyor.

puhhaaaa puuhhaaa

harbi gerçek mi ???

inanmak bile istemiyorum ;D land gibi bir markadan bu çıksın :D birde landın off-road araçlarından esinlenmişler .

Allah tan cadillac, mercedes vs gibi klasik araçlardan esinlenmemişler ;D ;D ;D

cüneyt abi sen çok yaşa emi :D :D

Etiketler

önder,

rasimdeki abla jeep arıyormuş, seni tavsiye ediyorum yönlendirirsin sevabına :D

jeep.jpg

Ya bırakın bu ayakları bana sorsanız tipsizlik konusunda en tipsiz arazi aracı nedir diye defender derim.. Bunu yapan insanlarda hiç mi estetik duygusu olmaz ya. İnsan biraz göze hitap edecek der, yaptıktan sonra döner bir bakar. Dizayn etmek için tasarımcı filan olmaya da gerek yok. iki tane dikdörtgen prizması düşünün üst üste koyun. Buyurun defender. Ha tavan üst köşedeki ne işe yaradığı belli olmayan pencereleri unuttum. O kadar geniş iş hacim olmasına rağmen direksiyonu götürmüş camın dibine koymuş. Kapıyı kapatırken elinizi direksiyondan çekiniz..Sarhoştu herhalde çizerken. Böylesine kötü tasarlanmış bir araçla aynı adı taşıyan ayakkabıyı ben niye giyeyim..

Bu mesajdan sonra sanırım jeepçilerin kahvesi değilde landçıların poligonu olacak burası ;D

jeep' Alıntı:
Ya bırakın bu ayakları bana sorsanız tipsizlik konusunda en tipsiz arazi aracı nedir diye defender derim.. Bunu yapan insanlarda hiç mi estetik duygusu olmaz ya. İnsan biraz göze hitap edecek der, yaptıktan sonra döner bir bakar. Dizayn etmek için tasarımcı filan olmaya da gerek yok. iki tane dikdörtgen prizması düşünün üst üste koyun. Buyurun defender. Ha tavan üst köşedeki ne işe yaradığı belli olmayan pencereleri unuttum. O kadar geniş iş hacim olmasına rağmen direksiyonu götürmüş camın dibine koymuş. Kapıyı kapatırken elinizi direksiyondan çekiniz..Sarhoştu herhalde çizerken. Böylesine kötü tasarlanmış bir araçla aynı adı taşıyan ayakkabıyı ben niye giyeyim..

Bu mesajdan sonra sanırım jeepçilerin kahvesi değilde landçıların poligonu olacak burası ;D

artık atış serbest ;D ;D

bizim kahveye basarlar :D

ama ben landcıları çok seviyorum ;) onlar olmasa kime takılacağız ;)

eminim onlarda bizi seviyorlar ;D ;D biz olmasak onlar kime takılacak ;D ;D

concrete' Alıntı:
Üretilmeiş olmasını dilerdim diyerek yüklenmiş bir siteye... :smiley: yazlık jeep

tipsiz arac deyince....

Defendri begenen var begenmeyen,
Yaw bu ne boyle...:smiley: Arazi aracindan plaj arabasi yapmislar. Bi de ureti satmislar... :smiley: Plaj araci mi golf araci mi, onu da cozemedim ya :smiley:

dronder' Alıntı:
artık atış serbest ;D ;D

bizim kahveye basarlar :D

ama ben landcıları çok seviyorum ;) onlar olmasa kime takılacağız ;)

eminim onlarda bizi seviyorlar ;D ;D biz olmasak onlar kime takılacak ;D ;D

O ayrı konu.. Bende seviyorum.. Ama tasarımda 2 nesil ileride gibi ayakkabı satıyorlar ona bozuluyorum.. ;D

Neyse, ben bizim tukkana gideyim,, :smiley:

Yemekten sonra caya ugrarim :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Aynen gerçek abi. :smiley:
Ve sabahtan beri kendi verdiği ilanla kendi kendine küfür ettirtmeye çalışıyor millete. Yani bu sayfada başın fena halde dönebilir.
........... alpaslan .... ömrümü yedin ömrümü demedi deme ben seni kısmetse yakalarım ;) ;D

Ufuk Bey motoru çok çabuk tanıdın tebrik ederim daha önce kullanmışmıydın

Ben daha başkalrı ne yazacak acaba diye orada sizi onaylamadım sizin kadar kolay teşhis edebilecek olduğunu zannetmiyorum

Ama o motor Türkiyede pek olan bir motor değil bana 8-10 tane kadar var dediler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR