Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 528,161
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ömrümü yedi bu jeep çilik benim ömrümü ;D iyi gecelerrr

Etiketler

ahada işte

14123132_1834352_gdcx626.jpg

Abi bi tane çok uyguna denk geldi bi 93 Zj daha aldım. Ama grand wagoneer o..
İyi seninkide içi sert hatlı olandan yani. Ben 96 dan sonraki yuvarlak hatlı kokpiti sevemedim bir türlü..

Kesinlikle ben de sevmiyorum. O yüzden 95 aldım. Bu serinin en son modeli. Direksiyonlarını bile sevmiyorum ne yalan söyleyeyim

Ben de 98 model bi 5,9 ile söz kestim. Asfalta hazırlamak için.. Supercharger falan düşünüyorum.

corehunn' Alıntı:
Kesinlikle ben de sevmiyorum. O yüzden 95 aldım. Bu serinin en son modeli. Direksiyonlarını bile sevmiyorum ne yalan söyleyeyim

Valla bakış açısı abi işte. Bugün Serkan'la onun inatlaşmasını yaptık. Ben o direksiyon yüzünden almadım yemin olsun. Oda bizimkileri sevmiyor. :smiley:

Yo hayır, dediğim gibi taraftar değilim çok fazla. O araziye hazırlanıyor gün be gün. Hem de arazide iken :smiley: 5,9 u asfalt için yapacağım. California' da çok yapılı bir 5,9 görmüştüm; 460 beygir ve şekli de bir bambaşka. Onu kopyalamak istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR