alpaslanepli
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Geldim geldim. İzdivaç programının çekimleri vardı bugün ona gitmiştim ;D
Geldim geldim. İzdivaç programının çekimleri vardı bugün ona gitmiştim ;D

alpaslanepli' Alıntı:Geldim geldim. İzdivaç programının çekimleri vardı bugün ona gitmiştim ;D
geldi geldi elekrik alamamış hiç kimseden gene buraya düştü ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Geldim geldim. İzdivaç programının çekimleri vardı bugün ona gitmiştim ;D
izdivaçta da yanlış bilgiler veriyo abi yok 10 katlı binam v ar 4 emekli maaşım var yazlığım kışlıgım yatım katım atım ....be adam adama demezler mi ozaman neden evlenmek istiyorun delimisin diyee ;Dates' Alıntı:alp ayhan bozuldu onuda götürmedin diye hiç pas vermiyo sana bak LPG yüzünden değil ama izdivaç yüzünden aranız bozuldu![]()
![]()
ayhanbursa' Alıntı:izdivaçta da yanlış bilgiler veriyo abi yok 10 katlı binam v ar 4 emekli maaşım var yazlığım kışlıgım yatım katım atım ....be adam adama demezler mi ozaman neden evlenmek istiyorun delimisin diyee ;D
yeni üye falan demeden saldırmışsınız adama ;Dalpaslanepli' Alıntı:Bu arada Ayhan bey yine teknik JEEP sayfalarında lpg ile ilgili bir konuyu seçip bulmuşsunuz. Yorum yapmadan geçememişsiniz. Birde ortalama tüketim verilerini yazsaydınız bari. ;D
.......... bizi bir gün tenhada sıkıştırılarsa ozaman görcem ben kendimizi ...yok alp için yazık olucak hoş ben gündüz vakti 5 kişiye kadar idare ederimmm ;D ;DWolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Tamil Gerillalarım benim ;D ;D ;D
ayhanbursa' Alıntı:hakket ya lpg demişken alp lpg de yakıt içeriden torpidonun oradan bir vana olsa baktık çok gidiyor araba gazı kıssak nasıl olrr ;D ;D