Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 593,610
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
.............oooooooooo gene ben kötü oldum alpaslanı herkes yanlış tanıyor ..farkında değilsiniz gözünüze perde çekiyorrr ;D
Ben sana bişey demedimki BursaAyhan.....:smiley:

""Belki mi? :smiley: " dedim... :smiley:
"Niye" dedim.... :smiley:

Şimdi sen elimi sıkıyor musun, sıkmyor musun?.... Benim rengim belli.... Seninkide belli olsun... :smiley:

Ok mi? No mı? Na mı? :smiley:

Etiketler

Siz şu barış çubuğunu daha tam tüttürmeden şakalaşmayın en iyisimi.. ;D Hele çekin bakiyim bi cğerlerinize derin derin ohhh...
Hala bir tedirginlik hala bir yanlış anlarım kokusu seziyorum. Burası kahve o kadar hassas olmayın... bakın jaidevide bana küstü zaten.

alpaslanepli' Alıntı:
Yok be abi ne yengeci. Bu kadar çenesi düşük olup. 64 kiloyla kano şampiyonu olup. Hiç bir şeyden tam olarak anlamayıp ama herşey hakkında da yorum yapan kaç burç var? - bir burç var.. Oda İKİZLER....
Ben o burcunu yaratanında, adını koyanında mübarek ellerinden öperim....!

"Yaradılanı severim, Yaradandan ötürü"

alpaslanepli' Alıntı:
Siz şu barış çubuğunu daha tam tüttürmeden şakalaşmayın en iyisimi.. ;D Hele çekin bakiyim bi cğerlerinize derin derin ohhh...
Hala bir tedirginlik hala bir yanlış anlarım kokusu seziyorum. Burası kahve o kadar hassas olmayın... bakın jaidevide bana küstü zaten.

Kalan sağlar bizimdir.... :smiley:

Başka el sıkışmak isteyen olursa....

Tam günündeyim.... :smiley:

Bilginize.... :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Ben sana bişey demedimki BursaAyhan.....:smiley:

""Belki mi? :smiley: " dedim... :smiley:
"Niye" dedim.... :smiley:

Şimdi sen elimi sıkıyor musun, sıkmyor musun?.... Benim rengim belli.... Seninkide belli olsun... :smiley:

Ok mi? No mı? Na mı? :smiley:
.......................abi sen hisli duyarlı bi adamsın benimle hep çakışırsın benden arkadaş olmaz sana benim seviyemde olmaz hakket kırılırsın böyle iyi zaten biz kırgın değiliz ki sizinle
;D ;)

alpaslancım niye katılmadın veya katılamadın geç kaldım diyorsun.Kaptırdınız vinçi trakoff a ilk foto oydu epey hava yaptı...

(Şaka tabiki iyi oynayan herzaman kazanır)

anerkad' Alıntı:
alpaslancım niye katılmadın veya katılamadın geç kaldım diyorsun.Kaptırdınız vinçi trakoff a ilk foto oydu epey hava yaptı...

(Şaka tabiki iyi oynayan herzaman kazanır)

Babacım konvoyla gittik.. Arıza yapan aracımız oldu. Çok zaman kaybettik. Gittiğimizde de kayıtlar bitmişti. Daha sonra parkura girdim tamamladım kendi kendime eğlendim. Birinci olan arkadaş standart bir suzuki ile oldu. Ve ben inan çok sevindim. Zira bu iş güçlü motor veya arazi modifikasyonu işi değil teknik bir iş diye iddia ederim. Şöförün tekniği çok önemlidir ve bu arkadaş bunu ispatlamıştır. Bana seninde olduğun Düzce gezisinde niye katılıyorsun bu lastiklerle diyip sonra parkuru tamamlayınca şaşıranlara bir cevap olsun bu arkadaşın birinciliği...

ayhanbursa' Alıntı:
.......................abi sen hisli duyarlı bi adamsın benimle hep çakışırsın benden arkadaş olmaz sana benim seviyemde olmaz hakket kırılırsın böyle iyi zaten biz kırgın değiliz ki sizinle
;D ;)

Ben kırgınım ama.....

....Genede adım atayım dedim..... Unutayım dedim....
Olmuyormuş, olmayacak demişsin.....

Dostumun düşmanı düşmanımdır...
Dostumun dostuda dostumdur.... derler ya...
Ondan şeyetmiştim...... :smiley:

Benimle ilgili düşünceler için teşekkürler AyhanBursa......

Ok!

Sağlıcakla....

de hadi kalın sağlıcakla son çıkan kapıyı kapasın bence yan dükkan daki yeni çırak hep dükkanı gözetliyooo nolmaz nolmazzz ;)

ayhanbursa' Alıntı:
de hadi kalın sağlıcakla son çıkan kapıyı kapasın bence yan dükkan daki yeni çırak hep dükkanı gözetliyooo nolmaz nolmazzz ;)

çırak benim herhalde ama çırak olmadam ustada olunmaz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,599
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR