ayhanbursa' Alıntı:resimde arka planada land almışsın sen kimin için çalışıyorsun rengini belli et artıkkk ??? ;D
serkann' Alıntı:
orda duralım abi..figo o kadar çok deneme yaptıki hatırlamıyorum..;D alpaslan zavallım kabak lastiklerle çıktı bir iki denemede..;Ddiscovery-V8' Alıntı:Yahu jeepcilerin dediğinede güvenilmiyor kardeşim , Figoyu tepeye götürdük çıkamadı falan diyorlardı ;D ;D ;D bende neden beni götürmüyorsunuz dedim sustular.
Meğer Figo 2.5 dizelle Alpaslana ders veriyormuş ;D ;D
ulusotomotiv' Alıntı:alpaslan dergi sahibi seni aradımı soracakdım unuttum ..yok seni arayıpda ilgilenmedi ise gerekeni yapacağımda ona .)))
serkann' Alıntı:orda duralım abi..figo o kadar çok deneme yaptıki hatırlamıyorum..;D alpaslan zavallım kabak lastiklerle çıktı bir iki denemede..;D
aynen öyle de işte ne bilim..ayrıca festival alanına giden rampada nasıl kaldı hepimizi bekletti tın tın..bize yol verdi siz gidin ben yavaş çıkıyor der gibide biz onu yinede bırakmadık..hiç bahsetmedik bunlardan dimi..;Dalpaslanepli' Alıntı:Desene abicim o kadar JEEP'in içinde ağırladığımız bir tanecik land sürücüsünü mü madara edeceğiz diye. Adam misafir oldu aramıza . En son çıkabildiğini koyduk nezaketen değil mi?
hımm..kim gitmediki? ;Dserkann' Alıntı:evet..festivale gitmemiş olanlara sormak lazım abi..![]()
biri iki artis abi bizi üzdü gelmeyerek neyse şimdi isim vermeyeyim..duman' Alıntı:hımm..kim gitmediki? ;D
verme verme kendileri de üzülmesin...serkann' Alıntı:biri iki artis abi bizi üzdü gelmeyerek neyse şimdi isim vermeyeyim..![]()
ama önce kendilerini de bir dinlemek lazım bir bahaneleri vardır mutlaka...yoksa halkalı çöplüğüne off-road yapıyoruz geliyor musun desek gelir bu tipler ;Dserkann' Alıntı:demekki neymiş..çoğunluğu dinleyip davetlere gitmek gerekiyormuş dimi abi..sen daha tecrübelisin o arkadaşlara söyle bir daha böyle şeyler yapmasınlar..;D