Wolverine-Grand Cherokee
Kamp III
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Sorma bende kestim
Sorma bende kestim

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Sorma bende kestim![]()
discovery-V8' Alıntı:Ulen çadırınızı kim kurdu tövbe tövbe ;D ;D, Sende hafıza kaybı olmuş, çadırı bir arkadaşın hediye etti, daha önceden kurmadın , ilk defa kuruyorsun , nasıl kurulacak bilmiyorsun bunları sen söylemedinmi ? yazıklar olsun verdiğim emeklere ;D ;D
Itiraflar varsa kalsindiscovery-V8' Alıntı:ayıp ediyon abi nezaman istersen, Video çok uzun olmuş birde itiraflar beni yıkar ondan saklıyorum ;D ;D , Arca hiç video göndermedi bir el atsan olaya ;D
discovery-V8' Alıntı:Dua edin kesilecek saçınız var ;D ;D
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Sorma bende kestim![]()
alpaslanepli' Alıntı:Hiiii vallah bu sanal ortam çok tehlikeli. Biri çıkıyor bir şey sallıyor ve 10 kişiden biri inansa öyle bilinip kalıyor. Abi sen ne zaman katıldın kampada benim çadırı kurdun bea. Ben senden en az 12 saat önce gittim..Sen akreple ilgili itirafı yap hele...
discovery-V8' Alıntı:Dua edin kesilecek saçınız var ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D bidaha söylüyorum yalancının ? diye bu 3 etti bak ;D ;D ;D Beatrix e sor o anlatır ;D önce onu kıstırdım, sonra sizin tayfayı ;D ;D
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Buna da şükür değil mi![]()
alpaslanepli' Alıntı:Akrep diyorum akrep.... ;D kaynamasın....
discovery-V8' Alıntı:Akrep bir torba getirmiştim onları kahvaltıda yiyiyorum elimden kaçmış olabilir bir iki tanesi ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:istersen ben şapkasız bir foto yollıyayım sen karar ver , ama güneş gözlüklerinizi takın gözünüzü almasın ;D
alpaslanepli' Alıntı:Ortak hoş geldin... Ticari birlikteliğimiz fazla sansasyonel bulundu söyliyeyim.. Göğüs germem gereken karşıt görüşler var. Çok dikatli olmalıyız![]()
jaidevi' Alıntı:anlat neymis dertleri....gece-gunduz nobetteyim...