Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,664
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
ha ha yahu şu taktik tutmadıkça hala kullanıyorsunuz. Hadi hep beraber özeldeki mesajları atalımda bi rahatlasın herkes. Sizin face yok mu Ayhan beycim. Sizide kaydedelim. Yaş haddinden almadılar mı yoksa ? ;D

ahahaha...ya varya pc basında guldum resmen yaa.....ahahah

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
....yok silmek demeyelimde alp le face den falan yazışıyormuşsunuz bide özelde ..... alp rica etti nedense abi land cı kızla pek samimi olma dedi yoksa başka bişey yokkk..... ;D ;D ;D

ah beah ne ozel hatunmusum da haberim yokmus......

Arkadaşlar. Aslında benim evde misafir var. Ve inanın siz daha çok sardığınız için oturuyorum. Bir yandan mangal yapılıyor. Ve ben hiç yardım etmedim. Bari yemelerine yardım edeyim ;D sonra gelirim tekrar. On-line olarak kalıyorum. Kaçmayın bir yere.. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Arkadaşlar. Aslında benim evde misafir var. Ve inanın siz daha çok sardığınız için oturuyorum. Bir yandan mangal yapılıyor. Ve ben hiç yardım etmedim. Bari yemelerine yardım edeyim ;D sonra gelirim tekrar. On-line olarak kalıyorum. Kaçmayın bir yere.. :smiley:

afiyetler o zaman...mangalda gelen kokuyu cigerine cek bol bol....:smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
ha ha yahu şu taktik tutmadıkça hala kullanıyorsunuz. Hadi hep beraber özeldeki mesajları atalımda bi rahatlasın herkes. Sizin face yok mu Ayhan beycim. Sizide kaydedelim. Yaş haddinden almadılar mı yoksa ? ;D
jaidevi' Alıntı:
ahahaha...ya varya pc basında guldum resmen yaa.....ahahah
............yok yok bişeyden pes etmedim ama iki şirret bana ağır gelir kalın sağlıcakla kırıldım ben zeytin dalı falan neyimde uzatmayın ...benim için bura bitmiştirrrrr

ayhanbursa' Alıntı:
............yok yok bişeyden pes etmedim ama iki şirret bana ağır gelir kalın sağlıcakla kırıldım ben zeytin dalı falan neyimde uzatmayın ...benim için bura bitmiştirrrrr

Öyle smile olmayan kızma mesajları atmayalım. Kalkar gelirim Bursa'ya... Zeytin dalı uzatmam ben. Çiçek yollarım daha etkili... Sizden aldığım elektrik bir ömür sürecek Ayhan beycim. Lütfen......

ben gidiyorum şahin com modifiyem com uçta com sitesinee ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ben gidiyorum şahin com modifiyem com uçta com sitesinee ;D ;D

saka maka ben her an bursaya gelebilirim....oyle alınmaca yok.....:smiley::smiley::smiley: hem bak ben bi basıma sabahtan aksama ugrasılıyorum burda.....:smiley::smiley::smiley:

jaidevi' Alıntı:
saka maka ben her an bursaya gelebilirim....oyle alınmaca yok.....:smiley::smiley::smiley: hem bak ben bi basıma sabahtan aksama ugrasılıyorum burda.....:smiley::smiley::smiley:

O ne güzel.. Arada küsmüş gibi yapmak lazım demek ki. Muameleye bak.. Cevapta yazmamış bi tanesi .. Ya naz yapıyor yada hakketten şahinimmodifiyem.com'a girdi ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Aslında güzel fikir ortak. Gel beraber bi çökelim Bursa'ya... Ömrünün diğer yarısını yer iki satte Ayhan'ım bey'im... ;D

Pişti bu arada ben sofradayım :smiley:

ooo sende bi yiyemedinmi...acıktırdın bu saatte bizide....çay içe içe midemiz ezildi kayfede....yolla bakiim bi ekmek arası....pişmiş soğanlı ;D

jaidevi' Alıntı:
.......şaka sı falan olmaz adam gibi gelin ...yıldız tepesinden bakın iskender yiyin ...ayağınıza deniz kestanesi batırın gidin ...ki dönünce onu bunu yapmadık demeyinnn ;)....o avatardaki tahoe seninse onunla gel takas ederiz değişiklik olurrr ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.......şaka sı falan olmaz adam gibi gelin ...yıldız tepesinden bakın iskender yiyin ...ayağınıza deniz kestanesi batırın gidin ...ki dönünce onu bunu yapmadık demeyinnn ;)....o avatardaki tahoe seninse onunla gel takas ederiz değişiklik olurrr ;D

ahh ahh...nerdeee....peder beyin....bende diyorum ona gel değişelim.....ı ıh diyo....anca arada alıp kaçıyorum...;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,604
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ozknglnc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR