alpaslanepli
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Tok olanlara....
Tok olanlara....

ayhanbursa' Alıntı:...neden blader 5 ay oldu konuşturuyon burda şimdi beni evet 5 ay oldu parayı yolladım o janzımanı aldım yolluycam sana dedin hala ne para var janzıman şaft elimizde bekliyoz nasıl olcakkk![]()
.......bu land cı kız da alp e yaranacam diye herşeye gülüyooooojaidevi' Alıntı:ahahah alpaslan karnım agrıdı valla gulmekten.....evdekiler deli sancak beni...
ayhanbursa' Alıntı:...neden blader 5 ay oldu konuşturuyon burda şimdi beni evet 5 ay oldu parayı yolladım o janzımanı aldım yolluycam sana dedin hala ne para var janzıman şaft elimizde bekliyoz nasıl olcakkk![]()
Alpaslan Bu gun senin arkandan verdim veristirdim gordunmu yazdiklarimialpaslanepli' Alıntı:Tok olanlara....
ayhanbursa' Alıntı:.......bu land cı kız da alp e yaranacam diye herşeye gülüyooooo![]()
...abi yok bıraktım o eski ofrood günlerimi ben şimdi sadece asfalt jeep çisi oldum böyle mutluyummmufukozkan' Alıntı:Ayhan Bursada bi etkinlik var katilcakmisin?
alpaslanepli' Alıntı:Eeeee ben bu siteye niye giriyorum. Milletin güvenini kazanıp sonrada paralarını yiyorum. Kaç adam bana kapora yolladıda araba alayım onlara diye ohoooo.![]()
ufukozkan' Alıntı:Alpaslan Bu gun senin arkandan verdim veristirdim gordunmu yazdiklarimi![]()
Kapak deyince aklima geldi Ergun beyin korumalari gordunmu ?alpaslanepli' Alıntı:Abi okudum verip veriştirenlerinde notunu aldım. Senden öyle bir yazı görmedim. Yada sen benim için kötü bi şey söylemezsin diye emin olduğumdan kötüye yormadım... O verip veriştirenleride unutmuş değilim. Konuya direk girince ve konu soluksuz ilerleyince gerekli KAPAK! ları yerleştirmedim henüz ;D
ERLER' Alıntı:Ben verdim harika bir araba sahibi oldum saol Alpaslan abi ;D
ufukozkan' Alıntı:Kapak deyince aklima geldi Ergun beyin korumalari gordunmu ?
Evdekiler hasta ettiler beni bu yaz karmakarisik oldu Simdi geldi annem c tesi alanyaya gidelim diyor Ufaklik c tesi aksami sinemeya gidecekdik diyor Vallaahi siyirdim balatayialpaslanepli' Alıntı:Desene tipleri beğenmedik diye açık açık... Ufuk abi gidecektik beraberde bize ters tipler vardı vaz geçtik...
alpaslanepli' Alıntı:Sen öyle san. Senin aracıda 15 bine bağladım ben ;D aradaki farkı hala yiyorum ;D
alpaslanepli' Alıntı:Sen öyle san. Senin aracıda 15 bine bağladım ben ;D aradaki farkı hala yiyorum ;D