Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 650,717

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Anam geri viteste yapmıyor ki... Gerçi landa biniyor normal geçmez ha deyince defenderin geri vitesi. Kontağı kapamak gerekir geçirmek için.. ;D

Sana da bir aç kapa mı yapsak acaba ortak.. :smiley:

askolsun.....reset mi lazım diyosun yanii....

jaidevi' Alıntı:
Ufuk abi baştan alalım lütfen....Arada kısa devre yapıyorum kusruma bakma sen benim....gençliğime ver lütfen...:(

ufuk bey banamı kızdın yoksa kusura bakma kızdırdıysam :smiley:

jaidevi' Alıntı:
Ufuk abi baştan alalım lütfen....Arada kısa devre yapıyorum kusruma bakma sen benim....gençliğime ver lütfen...:(

Ufuk abiminde ruhu genç olduğuna göre mesele olduğunu sanmıyorum. Baksana motorlu resmin 5 yıl öncesinde olduğunu sanıyor hala.. ;D

jaidevi' Alıntı:
....ama seyrediyorum bakıyorum doluya boşa olmuoyrr lütfen aysin hanım kendinize bir çeki düzen verinnnn .... en başta alpaslan beyle görüşmeyinki biraz çeki düzen e kavuşasınızz ;) yapın yapın kusura bakmayın olmazzz

ayhanbursa' Alıntı:
....ama seyrediyorum bakıyorum doluya boşa olmuoyrr lütfen aysin hanım kendinize bir çeki düzen verinnnn .... en başta alpaslan beyle görüşmeyinki biraz çeki düzen e kavuşasınızz ;) yapın yapın kusura bakmayın olmazzz

haklısın ayhan abi....kim buyuk , kim kucuk bilmiyorumkii....olee gidiyorum duz...yalnıs oluyo tabi sonra

alpaslanepli' Alıntı:
Ufuk abiminde ruhu genç olduğuna göre mesele olduğunu sanmıyorum. Baksana motorlu resmin 5 yıl öncesinde olduğunu sanıyor hala.. ;D
Vallahi bakicam yarin bunun orjinalinde tarih vardir 5 seneden fazla ise sen kazandin degilse ben :smiley:

ellerimle baklava actım...tatlı yiyip tatlı konusalım diye :smiley:
[attachment=1]

baklava.jpg

ufukozkan' Alıntı:
Yok be abi ne kizmasi Ben oyle hemen kizan biri degilim Lutfen
Mutfaga tasindim Cay tv vs :D
...mustafa abi biliyorum kızmadın hoş gördün ama kızdıysan bile ben ladcı kız aDINA ÖZÜR DİLERİM ...onunda suçu yok dedimya tek suçu alpaslan beyle diyolok kurmuş olmasıııı ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler