Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,401

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Abi klasik cumartesi günü sessizliği. Gece yarısı olmadan şenlenmez burası. Bir ben varım işte. Oda benim hasta yoğunluğu çok oluyor cumartesileri iş yerinden ayrılamıyorum ondan. Fırsatını bulduğum an bende kaçacam yoksa :smiley:

Offf gitmedi hastalar hala. Atamadım kendimi dışarı... Gidip kendimi alışverişe vuracağım. Depresyonda ki hatunlar gibi ;D
Ya alışveriş ya kuaför :smiley:

E saçlar yeni gitti zaten. Geriye alışveriş kalıyor :smiley:

jaidevi' Alıntı:
e sen kacta cıkıyosun?

Gitmedi ki hastalar. Cumartesileri seçmeler gelir bana :smiley: Yoksa çoktan kaçmıştım...
Her halde bi yarım saat bi saate kaçarım.. Biraz dolaşırım .. Sonrada eve...
Zaten bizim kahveninde gece yarısını bulur haraketlenmesi..

alpaslanepli' Alıntı:
Gitmedi ki hastalar. Cumartesileri seçmeler gelir bana :smiley: Yoksa çoktan kaçmıştım...
Her halde bi yarım saat bi saate kaçarım.. Biraz dolaşırım .. Sonrada eve...
Zaten bizim kahveninde gece yarısını bulur haraketlenmesi..

evt evt en guzelii....

alpaslanepli' Alıntı:
Haydiiii.. Bugün herkeste bir keyifsizlik.. Geçmiş olsun...

sagolasın....insan hasta olunca canı hicbisey istemiyo ....olee yatmaktan keyif durumundayım :smiley:

jaidevi' Alıntı:
sagolasın....insan hasta olunca canı hicbisey istemiyo ....olee yatmaktan keyif durumundayım :smiley:

Ben hastayken hayatta yatamam. Daha kötü olurum. Kabuslar görürüm. Hasta değilmişim gibi günlük hayatıma devam ederim vücut direncim el verdiğince.. Sende öyle yap. Yatma! :smiley:

Ben hazır hastalar gitmişken ve yenisi gelmeden kaçıyorum.. :smiley:

Akşam eve geçince görüşürüz...

Çalışmaya devam edenlere kolaylıklar... Gezmeye gidenlere iyi eğlenceler... Hastalarada acil şifalar ;)

Kalın sağlıcakla....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,098
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

SON KONULAR

Geri