Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,346

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ufuk Geliyor akşama şenlik var ateşler yakılsın, 21 pare top atışı yapılsın ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
Aysim seni Jeep lerin arasına kaydediyorum landlardan çıkarıyimmi bizim 7/24 de göremiyorum ne iş yüzde 50 sini aldık diye hep buralardasın. ::smiley: ::smiley: ::smiley: ;D ;D ;D
Hastalığın sana sabote olmasın burdan geçmiş olsun sana. ??? ??? ???

sanırım sevtap abladan azıcık korkuyorum...aslında hep 7/24 deyim ama sesim cıkmıyo ;D

Kahve güzelmiş mekan olarak HOŞ olan birde land cı ve de jeep çi ler ortak kullanabiliyor burayı

jaidevi' Alıntı:
sanırım sevtap abladan azıcık korkuyorum...aslında hep 7/24 deyim ama sesim cıkmıyo ;D

;D ;D ;D

Korkmayın, zararsızım ;D ;D

Sadece etrafımda fazla bayan görmeye alışkın değilim :smiley:

Akşam 7/24 e bekleriz ;)

(bu kadar pozitif ikondan sonra korkmazsınız sanırım, gerçi sonuncusu biraz caydırıcı ama o kadar da olsun ;D ;D )

Herkese tekrardan iyi akşamlar..
İşi olanların işi ... gezmeye gidenlerin gezmesi bittimi? Hasta olanlar iyileşti mi bakiyim?

Sevtap abla bu pozitif ikonun peşine ben bile gelirim ;D Ama jaidevi sen yinede temkinli ol. Ben ''sen bi gel bak saçını başını nasıl yolacam senin'' fikri seziyorum ;D

İlahi Alpaslan kimi yoldum şimdiye kadar, toplasan hepsini sitenin yarısı bile etmez ;D ;D ;D

Bu arada avatarın gençliğinden kalma mı diycem ama daha senin yaşın ne, başın ne ::smiley:

SDC' Alıntı:
İlahi Alpaslan kimi yoldum şimdiye kadar, toplasan hepsini sitenin yarısı bile etmez ;D ;D ;D

Bu arada avatarın gençliğinden kalma mı diycem ama daha senin yaşın ne, başın ne ::smiley:

Evet abla yarısı bile etmez ;D Ama bu senin performans düşüklüğünden değil. Sitenin üye sayısı çok hızlı artıyor, nasıl yetişeceksin ki ;D

Avatardaki de benim babam. Rahmetliyi gece rüyamda gördüm. Gün boyunca da içim sıkıldı. Bunun muhabbetinide burada yapınca biraz duygusala bağladım anlayacağın. Benziyor değil mi bana .. :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
İyi akşamlar herkese.Dua ettim yağmur yağsın diye valla tuttu,biraz daha yağsın akşam tepeye çıkıcam sıkıldım artık ova da gezmekten :smiley:

Ohhhh nispete bak.. Biz klimanın sanal serinliği ile diyare :smiley: olalım... Sen yağmurun tadını çıkar.

alpaslanepli' Alıntı:
Aleykum selam Fatih'im.. Bizim rahmetli peder. Gece rüyama girdide. Duygusala bağladım biraz.
.....Yanılmıyorsam üsteki sorunun cevabı .YATTIĞI YERDE DİNLENSİN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

SON KONULAR

Geri