Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 528,215

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

anerkad' Alıntı:
iyi akşamlar...
Alpaslan bostancı tarafında tık yok hiç yağmadı şaşırdım duyunca..Kaçırmışım kayışdağ iki adım bana keşke bilsem gelirdim..

Valla babacım. Bilmiyordum ki senin nerede oturduğunu. Çok ani gelişti. Dünden beri buradan bas bas bağırdım. Millet güne birlik bi şeyler yapalım diye. Ne JEEP'cilerden nede landcılardan ses çıkmadı. Bende tek attım kendimi sokaağa. Serkan'la telefonlaştık. Önce onunla buluştuk. Ama amaç bi şeyler yiyip içmekti. Sonra gittik Ergun abinin evinin kapısına dayandık :smiley: Sonra Cüneyt abiyi Ateş'i ve Tuncay abiyi aradık. Derken bayağı bir kalabalık olduk. Sonlara doğru birde landımız oldu (Hakan Bastoncu) Çok güzeloldu yani.. Ama tamamen bir anda gelişti...

alpaslanepli' Alıntı:
Valla babacım. Bilmiyordum ki senin nerede oturduğunu. Çok ani gelişti. Dünden beri buradan bas bas bağırdım. Millet güne birlik bi şeyler yapalım diye. Ne JEEP'cilerden nede landcılardan ses çıkmadı. Bende tek attım kendimi sokaağa. Serkan'la telefonlaştık. Önce onunla buluştuk. Ama amaç bi şeyler yiyip içmekti. Sonra gittik Ergun abinin evinin kapısına dayandık :smiley: Sonra Cüneyt abiyi Ateş'i ve Tuncay abiyi aradık. Derken bayağı bir kalabalık olduk. Sonlara doğru birde landımız oldu (Hakan Bastoncu) Çok güzeloldu yani.. Ama tamamen bir anda gelişti...

Biliyorum dünden program yapmak istediğinide bu tarafa geleceğiniz hiç aklıma gelmedi düşünemedim bile..
Bu arada bostancı benim profilde oldum olası var telefonumda ilk düzce muhabbetinde özelden yazdım hatırlıyorum..

ulusotomotiv' Alıntı:
yahu alpaslan demezlermi istanbulun ne havasına nede ... güvenilmez diye hiç duymadınmı :smiley:

Valla doğrudur abi ne diyeyim. Ama böylesinide ilk kez görüyorum. Abi anlatılacak gibi değil. Resmen kaportalar delindi o derece yağdı. Ve toplamda bir saate yakın sağanak yağış oldu. Nasıl başka yere yağmaz aklım almıyor. Tamam İstanbul burası her şey olabilirde. Bu kadarına pes... Toza boğulduk kayış dağında. Az yağsaydı çok güzel olacaktı..

anerkad' Alıntı:
Biliyorum dünden program yapmak istediğinide bu tarafa geleceğiniz hiç aklıma gelmedi düşünemedim bile..

Hayat o taraftaymış be baba.. Ben iki kişi biir araya gelemedim bu yakada.. O tarafa bi geçtik ohooo iki dakkada Cüneyt abi ateş Tuncay abi Hakan tak tak tak organize oldular.. Bayağı bayağı bir konvoy olduk...

Ergun abinin face e koydugu fotolarınız super ortak...cok begendim :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Ergun abi off-line .. Kesin videoları kesip biçiyor. Altına müzik döşüyor ;D

Kuş sesi ayı sesi falan eklemez inşallah,Dağa çıktınız malum..

alpaslanepli' Alıntı:
Valla abi ayı sesini bilmemde benim ses bayağı çıkacak.. Ve muhtemelen landcılar daha da kahvelerine almayacak beni ;D

Ses getirmesi lazım zaten kurbağa sesiyle hava yaptı landçılar..

alpaslanepli' Alıntı:
Valla abi her landın çıkamayacağı bir tepeye çıktık :smiley: Kurbağa sesi olmaz oralarda. 5200 cc V8 sesi var bo bol. Birde canım dostum Hakan Bastoncu'nun RRC si var.

Yavuz babayla Sevtap hanıma açık vermeyinde...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR