Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 526,133
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Kimse merak etmesiin... Görürsünüz bak hepimiz gittiğimizde o oraya çoktan varmış mangalın önüne çökmüş olacak.. demedi demeyin ;D

ahahah.....vay beah....

Etiketler

ates' Alıntı:
alp sen beni tanırsın alkol, sigara ,kumar ,dansöz,gece hayatı ben pek sevmem bunları 8)

Bilmem mi? Ben adamı göbeğinin kavisinden, arabasından birde sakalındaki beyaz oranından tanırım.. Hiçte yanılmam.. Senin hiiiiiiiççç işin olmaz bu saydıklarınla.. ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bilmem mi? Ben adamı göbeğinin kavisinden, arabasından birde sakalındaki beyaz oranından tanırım.. Hiçte yanılmam.. Senin hiiiiiiiççç işin olmaz bu saydıklarınla.. ;D ;D ;D

çok açık vermişim beeeeeeeee :D bunların hepsi cüneyit abide ve ergun abide var dimi :D :D

Engin babaaaa.. Buralardamısın...
Şu konuyu es geçmeyelim. Sadece Ayhan'a bir oyundu .. Ben sadece benim.. Başkalarına saygısızlık olmasın.. İshaks ben değilim. Delimiyim zaten iki tane üyelik açıp bir onla bir bunla yazayım.. Tek üyelikle yetişemiyorum bir yere .. :smiley:

ates' Alıntı:
çok açık vermişim beeeeeeeee :D bunların hepsi cüneyit abide ve ergun abide var dimi :D :D

Tabi tabi dediğim gibi ben örnekledim. Sana değil lafım.. Yalnız siz tepedeyken gelirken bira alın demiştiniz ya.. Bende almam ben alkole para vermem şişesine dokunmam demiştim. Serkan'da öyle(kuyumcu) Telefonun diğer ucundan galiz bir küfür geldi bira almadan gelenin ........... diye .. Ses seninkine benziyordu.. ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
alpaslanepli' Alıntı:
Anlaştık abi...
Ergun Erakman.
Serkan Kuyumcu.
Cüneyt Avdan
Ateş Erol
Alpaslan Epli
Yiğit Yener
Engin Baba..
Tuncay Özay..

Bu kişiler yapalım mı bu pazar bir program diye konuştuğumuz kişiler.. Netlik kazanması için bire bir görüşürüm.. on-line olanlar varsa zaten görürü şimdi yorumlar..

Ben de belki....

Hesaplarıma göre: 5.2Lt. X V8 = 180Lt. yakıt gider..... :smiley:

Jackie' de Serkan' dan.....

Olabülü...... Daş düşebülüüü, ayu çıkabülüü... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Tabi tabi dediğim gibi ben örnekledim. Sana değil lafım.. Yalnız siz tepedeyken gelirken bira alın demiştiniz ya.. Bende almam ben alkole para vermem şişesine dokunmam demiştim. Serkan'da öyle(kuyumcu) Telefonun diğer ucundan galiz bir küfür geldi bira almadan gelenin ........... diye .. Ses seninkine benziyordu.. ;D ;D ;D

sizde okadar pinti olmasaydınız ergun abim vardı allahtan oralarda :D

ben takipteyim gecikmeli yanıt veriyorum kusuruma bakmayın.pazar günü organizasyon olursa gelirim açılış yaparız güzel olur.şişşşşt ;)

duman' Alıntı:
ben takipteyim gecikmeli yanıt veriyorum kusuruma bakmayın.pazar günü organizasyon olursa gelirim açılış yaparız güzel olur.şişşşşt ;)

abi senden bahsetti alp demin göbekliden,sakallarında beyaz olanlardan falan dedi üzeri kapalı :D

alpaslanepli' Alıntı:
Engin babaaaa.. Buralardamısın...
Şu konuyu es geçmeyelim. Sadece Ayhan'a bir oyundu .. Ben sadece benim.. Başkalarına saygısızlık olmasın.. İshaks ben değilim. Delimiyim zaten iki tane üyelik açıp bir onla bir bunla yazayım.. Tek üyelikle yetişemiyorum bir yere .. :smiley:
Alpaslancım kafa karıştırma geyik tamam dedimya.Bu gün ishaks ve sen online olunca onu yazdım bilgine...

ates' Alıntı:

Bende de var....

Ama görsel farklar fazla....

Bende göbek fazla....
Cüneytte saç fazla....
Ergun abide kas fazla....
Ateş, sende ne fazla :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.