Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,173

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

iyiyim sağol saat 2.30 denize gittim 18.00 dondum anca oturabıldım

aynen oyle nerden bıldın ben baska yerden denize girmiyorum her gun giderım

esas gırılmıyen yerlerı var onuda yunan adaları turu yaparken bogazdan gecerken gordum harıka sisam ile dılek yarım adası arası boğaz

hoşbulduk azızım nasılsınız bugun yorulmussunuz pasaport işleri ile sıcakta zor tabi

ahmetergun' Alıntı:
esas gırılmıyen yerlerı var onuda yunan adaları turu yaparken bogazdan gecerken gordum harıka sisam ile dılek yarım adası arası boğaz

eet...:smiley:

orda bır fener var o fenercının yerıne olmak ısterdım robınson hayatı ;D

ahmetergun' Alıntı:
orda bır fener var o fenercının yerıne olmak ısterdım robınson hayatı ;D

aaa...robinson hayatı dersen....hemen tarif ederim...gidilmesi gereken yeri...terk edilmis bir maden ocagı.....acaip guzel bir yer...antalya tarafında.....sadece tekneyle ulasım.......tatlı suyu ormandan 3 km yuruyup magaranın icinden cekiyosun.....her taraf akrep, yılan...telefon cekmiyo.....1 hafta kaldım acaip bir yerdi....sırtımdan akrep soktu...hic bi yere gidemedim....telefonda cekmedi....acaipp bi geceydi benim icin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR