alpaslanepli
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Ahmet abi nerede bu akşam ya. Aleme aktı kesin bak demedi demeyin. ;D
Ahmet abi nerede bu akşam ya. Aleme aktı kesin bak demedi demeyin. ;D
alpaslanepli' Alıntı:Bak zirveye oynamıyorum dedi bu sayfada zirve oldu iyi mi ;D
jaidevi' Alıntı:-sabun .....ahahaha...piki caNNım
hakki' Alıntı:
walla kamplar zirveler bahane muhabbet şahane alpaslan abi ben o sayıyı kontrol bile etmiyorum
zirvede sizin gibi abilerimiz varken bize kamp kurmak düşer![]()
alpaslanepli' Alıntı:Hakkı zirve olduğun her yerden belli ama. Bak raconuda öğrenmişsin. ;D
ilkakdeniz' Alıntı:su an ne yapıyorsunuz'a
denizden geldim dinleniyorum
yazmış
..............başka ne diycek adam pis pisişik suya ve sabuna hasret bi adammmm...........ama bu canım oooooooojaidevi' Alıntı:-sabun .....ahahaha...piki caNNım
.......... bizde yazalım renk olsunnnn ;Dilkakdeniz' Alıntı:su an ne yapıyorsunuz'a
denizden geldim dinleniyorum
yazmış
DEJAVUU' Alıntı:..............başka ne diycek adam pis pisişik suya ve sabuna hasret bi adammmm...........ama bu canım oooooooo![]()
???
alpaslanepli' Alıntı:o öylede. Sen nerdesin birader. Ayhan da yok. İkiniz özelden kapıştınız mı yoksa ;D savaşmayın sevişin. ;D
DEJAVUU' Alıntı:..............başka ne diycek adam pis pisişik suya ve sabuna hasret bi adammmm...........ama bu canım oooooooo![]()
???
DEJAVUU' Alıntı:.......... bizde yazalım renk olsunnnn ;D
DEJAVUU' Alıntı:.......... bizde yazalım renk olsunnnn ;D
ilkakdeniz' Alıntı:ne kapışıcam onla be yaaaaa ;D
beni bozdu duş jeli falan
bizler dere kenarında asma yaprağıyla yıkanan bir atalarımızın izinden devam ediyoruz (Ohaaaaa) ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Yuh artık tamam benim gibi gömme jakuziye girmeyin ama sabunda kullanın yahu ;D