Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,228

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ufukozkan' Alıntı:
Hosbulduk ne oldu nasil oldu :smiley: Alpaslan pesmi etti sonunda :smiley:
....yok abi anladığım kadarı ile site modaratörleride ona karşı herkese .özellikle yenilere çok yükleniyor...............jeep bilgim var diyor...onuda gördük bursaya gelmeden kapısı koptu...buraya geldi camı açıldı kapanmadı ..bilgi varda neden böyle arkadaşım deyince vakit yok falan filan ..onda bir şey yok abi anlıyacağın abi gördüğün gibi siteye bile girmiyor artık .......ilgisiz alakasız bir adam oldu..........oh beee rahatladım ...... ufuk abi sen ne sormuştun ya bu arada........ ;D ;)

ayhanbursa' Alıntı:
....yok abi anladığım kadarı ile site modaratörleride ona karşı herkese .özellikle yenilere çok yükleniyor...............jeep bilgim var diyor...onuda gördük bursaya gelmeden kapısı koptu...buraya geldi camı açıldı kapanmadı ..bilgi varda neden böyle arkadaşım deyince vakit yok falan filan ..onda bir şey yok abi anlıyacağın abi gördüğün gibi siteye bile girmiyor artık .......ilgisiz alakasız bir adam oldu..........oh beee rahatladım ...... ufuk abi sen ne sormuştun ya bu arada........ ;D ;)

iyi yırttınha site çalışmadı seninkinin içinde kaldı :smiley:

Bana bak Ayhanbursa bunlar batmadan önceki son çırpınışların sende biliyorsun. Sana kararlığımızı göstermek için ve nasıl çizgiden çıktığımızı görmen için iki resim atıyorum. İyi bak ve kork!

bekle...!!!!

ama bu siteye alınan bu günki reklam lardan sonra site kendini kastı kimsede bakmıyor mu nee ???

ilkakdeniz' Alıntı:
bu gece cok sakin burası
ne işşşşşşşşşşşş

selamlar ;D
........arkadaşım her gelişinde gülme nikini koymaya .....içidert dolu kan kusan arkadaşlar var belki ...........alpaslan.........saygıyla anıyoruz bu arada :D

ayhanbursa' Alıntı:
........arkadaşım her gelişinde gülme nikini koymaya .....içidert dolu kan kusan arkadaşlar var belki ...........alpaslan.........saygıyla anıyoruz bu arada :D

ya sen ne sevimsiz ne mutsuz bişeysin yaaa ;D
avatardan tırsdın diye değiştirdik
daha ne yapalım sen ne zaman mutlu olacaksın ;D

[attachment=1][attachment=2]

11.JPG

12.JPG

Ayhanbursaaaaaaa! oğlum eve geçiyorum şimdi. Alpaslanepli olarak bekle beni. Kareleri birleştirdik. Öncüleri aldın tırstın. Yusufla yat bu gece ... yusuf yusuf yusuf....... ;D bekle canım bekle.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

SON KONULAR

Geri