<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
alpaslanepli' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selam millet. Zor şartlarda mücadele etmeye devam ediyoruz. Video atmak resim yüklemek çile durumunda. Bırak onu sayfayı bile açmak zor. ama bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kasti bir durum olduğunu sanmıyorum. Bu reklam olayı kasmış olabilir siteyi. Düzelteceklerdir diye düşünüyorum. Velev ki aksi olsun kahve siteye yük geldi desinler kaldırsınlar. Burda sanalamı tıkandı muhabbetimiz. Hepimiz iyi birer dostluk kurduk. Alacağımı aldım ben siteden. Sizleri aldım. Bursa'ya gider Ayhan'ımı görürüm hiç erinmem Edirne'ye gider İbrahim'i görürüm hiç üşenmem. Ankara'ya Ufuk abiyede gideceğim pek yakında. İstanbul grubuyla zaten her gün birlikteyiz. Dert değil yani takmayalım kafaya....
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
ben de istanbula gelicem birader yakın zaman da özellikle seninle, kayıkçıyla (bu arada beni facede arkadaş olarak eklemiş kabul etsemmi acep ;D ), ahmet abiyle ve henüz muahbbet etmedik ama Ergun abiyle tanışmak isterim<br />
bursalım ayhanım için de planlarım var ayrıca ;D</div>