Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 507,317
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ahmetergun' Alıntı:
bahriyeli ağustosda istanbuldayım bende varım ona göre burda macerasız deniz tatili yeter ;D
...abi nerdesin sen ya kaç zamandır aaaaaaaaa ;D ;)

Etiketler

dakaltan' Alıntı:
Büyüksün valla. Daha iyileri senin olur inşallah, beraber gezeriz. Ergun Abi'yi de çağırırız. Alpaslanla gezmek sarmadı ;D

Terbiyesiz! ;D

Bana bak bana iyi davran. Geceden beri hastane köşelerindeyim. Canım çıktı. Kendimde değilim. Şefkat istiyorum ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Bana kumsal demeyin !!! Şile sofuluda neler çektim ve çektirdim neler :smiley: O gün bugün hala kumsaldan çekiniyorum daha geçen Samandağ sahilinde tek girmeyeyim dedim

tırstım geri geldim ;D

Akıllı adamın işi değil ;D Hayır kardeşim efendi efendi de gitmiyorlar ki. O kumda 100 le gidilir mi? Sahilde güneşleneni var, denize gireni var. Netekim Alpaslan bir yunu balığına çarptı, ölüsünü gördüm hayvanın. ;D Ergun Abi'nin videosunda var. Yol kenarında yatıyor ;D

dakaltan' Alıntı:
Akıllı adamın işi değil ;D Hayır kardeşim efendi efendi de gitmiyorlar ki. O kumda 100 le gidilir mi? Sahilde güneşleneni var, denize gireni var. Netekim Alpaslan bir yunu balığına çarptı, ölüsünü gördüm hayvanın. ;D Ergun Abi'nin videosunda var. Yol kenarında yatıyor ;D

Gördüm gördüm bunlar Japon olmuş :smiley: O değil merak ediyorum bizim araçların bir radyatörü ne kadar ??? :smiley: Anlayan anladı :smiley:

dakaltan' Alıntı:

Ohaaaaa! Yunus'uada bana mal ettin ya daha ne diyeyim. Niye söylemiyorsun su sıçrattın diye kızılcık sopasıyla seni kovalayan teyzeyi.. Araçla daha yavaş kaçarım diye terkettin arabayıda koşarak kaçtın. Bunuda desene.. Bin bir özür zor aldım teyzeden arabanın anahtarlarını ;D

Ahmet abi hoş geldin bu arada... Benim o tarafa doğru yola çıkacağımı duydunda mı dönüyorsun İstanbul'a

alpaslanepli' Alıntı:
Terbiyesiz! ;D

Bana bak bana iyi davran. Geceden beri hastane köşelerindeyim. Canım çıktı. Kendimde değilim. Şefkat istiyorum ;D

Valla şefkat istiyorsan yengeyle iyi geçinicen. Burası şefkat aranacak yer değil. Sert adamları severiz biz. Ana kucağı değil burası ;D iyi dedim mi Ahmet Abi ???

dakaltan' Alıntı:
Valla şefkat istiyorsan yengeyle iyi geçinicen. Burası şefkat aranacak yer değil. Sert adamları severiz biz. Ana kucağı değil burası ;D iyi dedim mi Ahmet Abi ???

ulan önce neyin var de ondan sonra esprini yap adi... Sertliğini gördük teyze kovalarken iki elinde poponu kapıyordun ....

alpaslanepli' Alıntı:
Ohaaaaa! Yunus'uada bana mal ettin ya daha ne diyeyim. Niye söylemiyorsun su sıçrattın diye kızılcık sopasıyla seni kovalayan teyzeyi.. Araçla daha yavaş kaçarım diye terkettin arabayıda koşarak kaçtın. Bunuda desene.. Bin bir özür zor aldım teyzeden arabanın anahtarlarını ;D

Ahmet abi hoş geldin bu arada... Benim o tarafa doğru yola çıkacağımı duydunda mı dönüyorsun İstanbul'a

Teyzeye sen kum sıçratmışın ondan kızmış. Seni dövecekti, kızılcık sopası elinde arkandan bakıyordu. Ondan verdim anahtarı, al benim arabayla yakalar hatta üzerinden bile geçersin dedim. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
ulan önce neyin var de ondan sonra esprini yap adi... Sertliğini gördük teyze kovalarken iki elinde poponu kapıyordun ....

Ne bilim senin işin hep hastane köşelerinde.. Ondan sormadım. Ama sivrisinek ısırdı diye hastaneye gittiysen sabaha kadar dalga geçerim haberin olsun. Yoksa Elif kızımıza mı bir şey oldu, Allah korusun.

dakaltan' Alıntı:

aynen ;D

ahmetergun' Alıntı:
sen nerdesin 2 gundur kahvede yoksun ozelden mesaj yolladık gel dıye :D
............abi kahvelere vurdum kendimi sigara yasak olcak diyee gece gündüz sigara içtim kahvede dermişmmmm...............denizdeydim abiii ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR