Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 509,228
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
selamlar arkadaşlar..... ::smiley: ;D

Arkadaşlar derken.. Bu ne samimyet beyfendi ilk dakikadan. Seviyesizlik yapmayın. Daha katedecek çok yolunuz var. Biraz edepli olun. Beyfendi diye hitap edeceksin. Önce bir zirve ol bakalım. Ne bu böyle...

Birde senin DEJAVUu ya nodu len. İdare sildimi? ;D yoksa şifresinimi unuttun şaşkın ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Arkadaşlar derken.. Bu ne samimyet beyfendi ilk dakikadan. Seviyesizlik yapmayın. Daha katedecek çok yolunuz var. Biraz edepli olun. Beyfendi diye hitap edeceksin. Önce bir zirve ol bakalım. Ne bu böyle...

Birde senin DEJAVUu ya nodu len. İdare sildimi? ;D yoksa şifresinimi unuttun şaşkın ;D

o değil de avatardaki numarayı silmiş ona çok üzüldüm ben. cebini bilmediğim adama arkadaş demem ben ;D

Bu arada İbraaam sen bu kadar mesajı nerelere attın bakim. Sitede güreş sayfası varda biz mi bilmiyoruz. Yada araçlar sayfasında FORD bölümü mü var? ;D

alpaslanepli' Alıntı:

..ben sizleri yakın gördümde ondan geldim birde jeep sahibiyim bursadan katılıyorum 22 yaşındayım dulum hepinizi gezmeye beklerimmmm .............kumdaaaaa ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada İbraaam sen bu kadar mesajı nerelere attın bakim. Sitede güreş sayfası varda biz mi bilmiyoruz. Yada araçlar sayfasında FORD bölümü mü var? ;D

ne sen beni kayıkçı mı sandın ;D
var bizimde teknik bilgimiz
istatistiklerimi inceleyiniz lütfen ;D

ayhanbursa' Alıntı:
..ben sizleri yakın gördümde ondan geldim birde jeep sahibiyim bursadan katılıyorum 22 yaşındayım dulum hepinizi gezmeye beklerimmmm .............kumdaaaaa ;D ;D ;D

Tabi tabi önce yakın görürler sonra lpg de ne yakıyo abi derler. Sonrada ipin ucu kaçar.. Dediğim gibi önce bir zirve olun. Sonra samimiyet ... ;D

dakaltan' Alıntı:
o değil de avatardaki numarayı silmiş ona çok üzüldüm ben. cebini bilmediğim adama arkadaş demem ben ;D
.....sen gene hiç konuşma face den kabul etmedin msn yi vermedin teleofonu istedim ben pek cep kullanmam sabit teleofon vereyim dedin daha ne konuşuyorsun.............12 kusür metre teknen var diye yada vardı diye olmuyor arkadaşım .......pardon beyfendiiiii ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.....sen gene hiç konuşma face den kabul etmedin msn yi vermedin teleofonu istedim ben pek cep kullanmam sabit teleofon vereyim dedin daha ne konuşuyorsun.............12 kusür metre teknen var diye yada vardı diye olmuyor arkadaşım .......pardon beyfendiiiii ;D ;D

eee noldu yeni başlangıç ? sen kaldığın yere döndün gene, bıraktığın yerden devam ediyorsun ;D

Teknik konuları bir inceleyin....başka birşey demiyorum..hee tamam.. olur... tabii...sanalda ne kadar teknik olur??
tamam canlı konuşanlar ayrı...

dakaltan' Alıntı:
eee noldu yeni başlangıç ? sen kaldığın yere döndün gene, bıraktığın yerden devam ediyorsun ;D
.........sıgara molasııııı :-\ ;D

dakaltan' Alıntı:
bu yazdıkların arabanın fiyatına bire bir yansıyor haberin olsun. şimdiden 22 bin lira oldu ;D

aha aha aha
sen kumda batmaya devam et fiyatı da yükselt olur mu ;D ;D

bekle bekle ben gelicem ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR