Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,383
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> İyiyizde sen nasılsın abi. Öyle sıcaklarda dolaşıp akşam girmeyince korkutuyorsun insanı .. Ses et arada bea. Allah&#039;tan bu gün mail atmışsında yaşadığını bildik.. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> acıpatlıcan kırağa çalmaz be koçum ;D</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> para dediğin elimin kiri, Ayhan&#039;ımın cansiperane savunmaları bana yeter... 2nize de ayrı ayrı laf yetiştirmiş garibim yokluğumda. Allahtan aradı haber verdi de hemen yetiştim ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote> deniz bey sizi taktir etmek bana düşmez ama ettim bravooo</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ben de az önce seni sordum üstad, nasılsın? Nasıldı Bodrum seyahati ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> he he sordu.. Aklından çıkmıyorsun abi. Çok düşünceli merak etmiş bütün gün seni .. Tövbe estağfir yaaa.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Verin paraları götürüp teslim etmeyen ne olsun. Hatta yoldan toplarım birilerini beleş tatil buyrun derim oh ne güzel.. ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> dalyana giderken edirneden dolas hem kestirme hemde beni gezdirirsin ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> hosgeldin beyaaaaaa ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> hoşşş bulduk beya ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="DEJAVUU" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> DEJAVUU' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> deniz bey sizi taktir etmek bana düşmez ama ettim bravooo </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Bu her kılkta dalkavuk arkadaş. ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> dalyana giderken edirneden dolas hem kestirme hemde beni gezdirirsin ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Sen evden iki kilometre ulaş önce paparayı yemeden ben seni hesaplar benden götürürüm dalyanada mersinede...</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="dakaltan" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> dakaltan' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ben de az önce seni sordum üstad, nasılsın? Nasıldı Bodrum seyahati ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> iyidi ama bodrum anormal sıcak arabadan çıktığına pişman oluyorsun ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> ahmet abi hoş geldinnnn</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="DEJAVUU" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> DEJAVUU' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> deniz bey sizi taktir etmek bana düşmez ama ettim bravooo </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Gerçi Ayhan&#039;ım burada yok ama olsun arkasından konuşsam da iyi konuşuyorum ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bu her kılkta dalkavuk arkadaş. ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> katli vacib ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="jaidevi" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> jaidevi' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> süpersin ....toplada gel toplada ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> Topla derken paraları toplasam yeter dimi. Şimdi orada kalabalıkla uğraşma yorma kendini. Ben tek geleyim yine. ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="DEJAVUU" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> DEJAVUU' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ahmet abi hoş geldinnnn </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> hoş bulduk ayhanım sattınmı evleri parayı gecerken alayım ben bursadan ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ahmetergun" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ahmetergun' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> iyidi ama bodrum anormal sıcak arabadan çıktığına pişman oluyorsun ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> yoksa arabada klima mı var ;D aaaaa klimalı arazi arabası mı olurmuş, çok ayıp ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="alpaslanepli" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> alpaslanepli' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Sen evden iki kilometre ulaş önce paparayı yemeden ben seni hesaplar benden götürürüm dalyanada mersinede... </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote><br /> tamam ben izin alırım ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep&#039;çilerin Mola Yeri...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ilkakdeniz" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ilkakdeniz' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> katli vacib ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>demiycektim sen fransaları gezerken ben 8 yıl oşima köyünde 4 ylda takai dağında dövüş sanatı okudum öğrendim sen nediyorsun yaaaa 8)</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,079
Kaydolan Son Üyemiz
alisemihsa

Çevrimiçi üyeler