KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl?
asfaltta kullanıcaksanız defransiyeli sürat olan bi cj almanızı öneririm yoksa motorun gürültüsüne dayanamaz hale gelirsiniz 100 ile motor patlicakmış gibi olur sürat olursa daha rahat olur asfalta.
Benim alacağım araç tüpde 35 kuruş yakıyor. Açıkçası şehir içi 35 kuruşu göze aldım. Ama daha önce cj kullanmışlığım yok. Muhakkak acemilik dönemi biraz sıkıntı olacak. Zor mudur cj kullanmak? Ya da yakıt tüketimini azda tutmak zor mu?
misal çekiş olan bir cj ile yarım gazla 80 yapıyorsanız sürat olan cj ile çeyrek gazla yapacaksınız bunun anlamıda asfaltta daha devirsiz giderek yakıt ekonomisi sağlicaksınız ama hızınız aynı kalıcak buna eşdeğer olarakta aracınızın rampa performansı düşücektir süratlikte kastım budur..
Eyvallaah iyi anladım Peki ses gerçekten çok yoğun mu geliyor. Yani ben şehir içi 70 ile giderken yanımdakiyle rahat sohbet edemiyor muyum Ya da müzik dinleyemiyor muyum
yaklaşık 4-5 sene öncesi giresundan fatsaya gitmiştik yolda kamyonlar bizi solluyordu çünkü fazla basamıyorduk 100-110 giderken motor patlicak gibi bağırıyordu o günden sonra babam hemen ayna mahrutiyi değiştirdi şimdi gaza dokunarak 100 le gidiyorum asfallta çok rahat fakat eskisi gibi rampa performansı yok asfaltta şehir içinde sıkıntı olmaz..