Safranbolu, Amasra ve Akçakoca Konaklamalı Gezim İçin Otel Tavsiye Eder misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyaz75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,170
Ynt: Safranbolu Amasra Akçakoca Konaklamalı Gezim için Otel Tavsiye Eder Misiniz?

nasipse c tesi sabah 5 6 gibi çıkıyorum yola safranbolu ve amasrada yerimizi belirledik akçakocaya geçerken adnan beyi ararım ama şile için hala bi programımız yok

Etiketler
Ynt: Safranbolu Amasra Akçakoca Konaklamalı Gezim için Otel Tavsiye Eder Misiniz?

iyi yolculuklar size
kyaz75' Alıntı:
nasipse c tesi sabah 5 6 gibi çıkıyorum yola safranbolu ve amasrada yerimizi belirledik akçakocaya geçerken adnan beyi ararım ama şile için hala bi programımız yok

teşekkür ederim yusuf valla iyice bunaldım biran evvel senin gibi denizde resimler çektirmek istiyorum

sn kadır bey.
sıze gezınızde hayırlı yolculuklar bol nes e ve mutluluklar dılerım
mehmet.

orbay74' Alıntı:
sn kadır bey.
sıze gezınızde hayırlı yolculuklar bol nes e ve mutluluklar dılerım
mehmet.
teşekkür ederim hep beraber inşallah

Kadir bey hayırlı yolculuklar.
kyaz75' Alıntı:

Kadir bey size Akçakocada otel buldum .
İpek otel değirmenağzı mevkii
Bülbül sok no 13 Akçakoca
Tel: 0 380 611 38 68 Fax:0 380 611 28 18
www.ipekotelakçakoca.com.
Dediğiniz gibi Amasradan Ereğli tarafına geçerken ararsanız daha detaylı bilgi olur gideceğiniz yeri ararız gereken misafirperverlik gösterilir.
tekrar iyi tatillr.

ilginiz için çok teşekkür ederim birazdan yola çıkıyorum

Ynt: Safranbolu, Amasra ve Akçakoca Konaklamalı Gezim İçin Otel Tavsiye Eder misiniz?

öncelikle bilgi paylaşımında bulunan herkese teşekkür ederim
safranboluda şehzade konaklarında kaldım çok beğendim özellikle restaurantında yemeklerini tadın derim zaten orada başka yerde kalanlaın bile tercih ettiği bir yer amasrada sinan otelde kaldım odamız ve manzaramız çok güzeldi daha sonra inkumuna 3 km kala sola güzelcehisara döndüm orada hisar pansiyonda oranın tek konaklama tesisi (2 adet camping var) ve sahipleri emekli öğretmen ahmet beyin sıcak sohbetleri ve saniye hanımın yemekleri çok güzeldi ve daha sonra sağnak yağış altında akçakocayı es geçtik ve şimdi ağvadayız

mezeci_67' Alıntı:
Kadir bey size Akçakocada otel buldum .
İpek otel değirmenağzı mevkii
Bülbül sok no 13 Akçakoca
Tel: 0 380 611 38 68 Fax:0 380 611 28 18
www.ipekotelakçakoca.com.
Dediğiniz gibi Amasradan Ereğli tarafına geçerken ararsanız daha detaylı bilgi olur gideceğiniz yeri ararız gereken misafirperverlik gösterilir.
tekrar iyi tatillr.
kusura bakmayın adnan bey sizi aramayı çok istedim ama hem sabah erkendi hemde yağmurdan arabadan burnumuzu bile çıkarmadan 400 km yol kattetttik

Ynt: Safranbolu, Amasra ve Akçakoca Konaklamalı Gezim İçin Otel Tavsiye Eder misiniz?

Farketmez Kadir bey gönüller bir olsun. Hava iyi olsaydı Ereğlide size bir akşam balık yedirmeyi isterdim yolunuzun üzerinde diye.
kyaz75' Alıntı:
kusura bakmayın adnan bey sizi aramayı çok istedim ama hem sabah erkendi hemde yağmurdan arabadan burnumuzu bile çıkarmadan 400 km yol kattetttik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri