slm arkadaşlar bu sene yeni bi sektöre atılacagım kendi işimizede yakın oldugu için hem mecburiyetten hemde daha avantajlı oldugunu düşündügümden,,arkadaşlar bahsettiğim iş şudur kendi ürettiğim malın kendi pazarını yaratmak yada şöyle diyelim kendi ürettiğim malı kendim pazarlayacagım bu konuda tecrübeli,güvenilir ve işinin ehli insanlara ihtiyacım var ben kavun,karpuz,soğan ve narenciye üretmekteyim bunları kendim pazarlamak istiyorum tanıgınız saglam halciler ve meyve sebze ticareti ile ugrasan güvenilir insanlar var ise paylaşalım ,,ben malı adanadan yükleyip gönderecem karşı tarafta mal bedelini zamanında ödeyecek olay budur karşılıklı her zaman ticaret yapabilirim zaten benim btmez tükenmez malım yok şu anda hazırda 500 ton civarı soğanım mevcut 1 hafta 10 gün içinde hasat edilecek durumda tanıdıgınız hal komisyoncuları,halciler vs vs var ise bu işle ilgili irtibat kurmak istiyorum şehir farketmez her şehirle mecburen calışacagız onun için sorunumuz yoktur bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim ....
üretttiğimiz ürünler...
baş soğan aki marka
kavun
karpuz
greyfrut
limon
mısır, soya,bugdayda elimizde mevcuttur ama o hububat oldugu için yanaşmıyorum ama taleb olursa o konudada yardımcı olurum saygılar..
dediğim gibi saglam ve işin ehli insanlara ihtiyacım var .....
üretttiğimiz ürünler...
baş soğan aki marka
kavun
karpuz
greyfrut
limon
mısır, soya,bugdayda elimizde mevcuttur ama o hububat oldugu için yanaşmıyorum ama taleb olursa o konudada yardımcı olurum saygılar..
dediğim gibi saglam ve işin ehli insanlara ihtiyacım var .....