sağlam güvenilir halci arkadaşlar aranıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,375

NVR01

KURTLAR VADİSİ PUSU
Yer
ADANA
slm arkadaşlar bu sene yeni bi sektöre atılacagım kendi işimizede yakın oldugu için hem mecburiyetten hemde daha avantajlı oldugunu düşündügümden,,arkadaşlar bahsettiğim iş şudur kendi ürettiğim malın kendi pazarını yaratmak yada şöyle diyelim kendi ürettiğim malı kendim pazarlayacagım bu konuda tecrübeli,güvenilir ve işinin ehli insanlara ihtiyacım var ben kavun,karpuz,soğan ve narenciye üretmekteyim bunları kendim pazarlamak istiyorum tanıgınız saglam halciler ve meyve sebze ticareti ile ugrasan güvenilir insanlar var ise paylaşalım ,,ben malı adanadan yükleyip gönderecem karşı tarafta mal bedelini zamanında ödeyecek olay budur karşılıklı her zaman ticaret yapabilirim zaten benim btmez tükenmez malım yok şu anda hazırda 500 ton civarı soğanım mevcut 1 hafta 10 gün içinde hasat edilecek durumda tanıdıgınız hal komisyoncuları,halciler vs vs var ise bu işle ilgili irtibat kurmak istiyorum şehir farketmez her şehirle mecburen calışacagız onun için sorunumuz yoktur bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim ....

üretttiğimiz ürünler...

baş soğan aki marka

kavun

karpuz

greyfrut

limon

mısır, soya,bugdayda elimizde mevcuttur ama o hububat oldugu için yanaşmıyorum ama taleb olursa o konudada yardımcı olurum saygılar..

dediğim gibi saglam ve işin ehli insanlara ihtiyacım var .....

Etiketler

Ynt: sağlam güvenilir halci arkadaşlar aranıyor...

Duran hububata niye yanaşmıyorum demişsin sebze ticaretine göre çok daha sağlamdır sebze işine bence hiç bulaşma

gozukara' Alıntı:
Duran hububata niye yanaşmıyorum demişsin sebze ticaretine göre çok daha sağlamdır sebze işine bence hiç bulaşma

gökhancım hububat işide elbette güzel ama hiç düşünmedim ama yardımcıolursan neden olmasın...:D

NVR01' Alıntı:

gökhancım hububat işide elbette güzel ama hiç düşünmedim ama yardımcıolursan neden olmasın...:D
Duran yardımcı olurum tabi Karataş yolu düzgün bir esnaf daha kazanır hiç olmazsasa sebze işine hiç bulaşma ama

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler