Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Benimde 1996 model Cherokee aracım satılık.İlgilenenler için Sahibinden.com ilan nosu 27950033.Araç 5 yıldır bende araziye hiç çıkmadım sadece hafta sonları kullanıldı.Şu an 3. aracım olarak işyerimde gölgede beklemede.Bilgilerinize.
slm hosgeldınız aracanız xj mi zj mi hangi model olduğunu yzmamısınz ayrıca siz baska bir baslık altında aracınıza ilan acarsanız daha rahat satarsınz hayırlı satışlar
Selam hosgeldınız aracanız xj mi zj mi hangi model olduğunu yzmamısınz ayrıca siz baska bir baslık altında aracınıza ilan acarsanız daha rahat satarsınz hayırlı satışlar
Henüz konulara hakim olamadığım için burada görünce yazdım.Daha sonra resimli olarak ilan vermeye çalışırım.Araç 1996 model Grand Chertokee Ltd.-5.2 v8 Benzinli.Uzun yolda 11-12lt.şehir içi en son 18.4 yaktı.Belirttiğim gibi araziye çıkmadığım ve 5 yıldır kullandığım için artık satmak istiyorum.Verdiğim ilan nosunda fotoları mevcuttur.Teşekkür ederim.
Henüz konulara hakim olamadığım için burada görünce yazdım.Daha sonra resimli olarak ilan vermeye çalışırım.Araç 1996 model Grand Chertokee Ltd.-5.2 v8 Benzinli.Uzun yolda 11-12lt.şehir içi en son 18.4 yaktı.Belirttiğim gibi araziye çıkmadığım ve 5 yıldır kullandığım için artık satmak istiyorum.Verdiğim ilan nosunda fotoları mevcuttur.Teşekkür ederim.
ilan panasundan vasıta bölümne girdğinizde sağ kösede mavi butonlanlar var aradan yeni konu başlatablırsınız bu konun içeriğinde yazmak sizin aracanıza uygun olmaya bılılır aracınz 96 model zj bu konun baslığıda 91 xj sitede zj ler daha fazla kesin satılır araç oldukça temiz.. cıddı olarak dusunuyorum almayı fakat ben suan hakkarı yüksekova da görev yapıyorum aracınız ankarda ve ben ancak kasım gibi geleceğim eğer hala elınızde olursa araç görüsebilirz tesk..