Merhabalar,
Bakımlı,Hasar Kayıtsız,Boyasız,Sorunsuz 2004 model VW Toureg V6 3.2
aracımı ihtiyactan satıyorum.
İlgilenenler malum siteden aracımı inceleyebilir ve benimle iletişim kurabilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-sahibinden-hasar-kayitsiz-bakimli-lpg.li-2004-vw-touareg-v6-3.2-176031642/detay
Aracım Kasım 2004 trafiğe çıkışlıdır, 2.sahibiyim.
Aracımın içi dışı tertemiz,servis bakımlıdır.Otomatik Vitestir.
Üzerinde 3000TL değerinde, max. performans için taktırdığım italyan Romano marka sıralı LPG sistemi mevcuttur.(5ay önce taktırdım). Bagajda üzeri kaplatılmış,dışardan belli olmayan bölge içerisindeki 80L LPG tankı sayesinde 400km LPG.li kullanım menzili vardır.Benzin kullanımında 13,5-14L, LPG.de ise 40kr/km. yakmaktadır.
Bu bilgileri aracımın ne kadar bakımlı olduğunu ve gönül rahatlığı ile binebileceğiniz, ekonomik bir araç olduğunu belirtmek için yazdım.
Sol arka çamurlukta resimlerde açıkça görüleceği üzere küçük bir sürtmesi vardır,
onu da alan kişinin görmesi için yaptırmadım.Alacak kişi istediği servise, ustafa gösterebilir.
Kesinlikle hiçbir kazası yoktur,plaka açıktır.Tramer.den sorgulayabilirsiniz.
Ben size yardımcı olmak amacı ile tramer ve Tüvtürk muayane kaydını aşağıda yazmaktayım.
Plaka No : 34VR3450
Şase No: WVGZZZ7LZ4D037384
" ***7384 Şase nolu aracın 2003 sonrası Tramer kayıtlarına geçmiş bir hasarı yoktur "
" ***VR3450 plakalı aracın muayene tarihi : 28.03.2014 - Km:174882km "
MTV.si ödendi.Vergi indirimi sayesinde bir sonraki dönem vergisi : 730TL
Takası anca otomatik vitesli araçlar ile düşünebilirim. Fiyat peşin fiyatıdır, takas fiyatı farklıdır.Az da olsa pazarlık payı vardır.
Aracımın belli başlı özelliklerini aşağıda yazıyorum.
Herşeyiyle türünün en dolusu, full bir araçtır.
- AIRMATIC (YÜKSELTME / ALÇALTMA)
- HILL HOLDER (YOKUŞTA KALKIŞ DESTEĞİ)
- 6 ILERI OTOMATIK VITES
- 10 AIRBAG
- ABS,ESP,ASR
- ÖN / ARKA KOLTUK ISITMA
- SAĞ / SOL KOLTUK HAFIZA
- OTOMATİK DİJİTAL KLİMA
- ELEKTRİKLİ FONKSİYONEL DERİ DİREKSİYON
- DERİ DÖŞEME
- YOL BİLGİSAYARI
- CRUİSE CONTROL (HIZ SABİTLEYİCİ)
- XENON FAR
- FAR SENSÖRÜ
- YAĞMUR SENSÖRÜ
- ÖN / ARKA PARK SENSÖRÜ
Bakımlı,Hasar Kayıtsız,Boyasız,Sorunsuz 2004 model VW Toureg V6 3.2
aracımı ihtiyactan satıyorum.
İlgilenenler malum siteden aracımı inceleyebilir ve benimle iletişim kurabilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-sahibinden-hasar-kayitsiz-bakimli-lpg.li-2004-vw-touareg-v6-3.2-176031642/detay
Aracım Kasım 2004 trafiğe çıkışlıdır, 2.sahibiyim.
Aracımın içi dışı tertemiz,servis bakımlıdır.Otomatik Vitestir.
Üzerinde 3000TL değerinde, max. performans için taktırdığım italyan Romano marka sıralı LPG sistemi mevcuttur.(5ay önce taktırdım). Bagajda üzeri kaplatılmış,dışardan belli olmayan bölge içerisindeki 80L LPG tankı sayesinde 400km LPG.li kullanım menzili vardır.Benzin kullanımında 13,5-14L, LPG.de ise 40kr/km. yakmaktadır.
Bu bilgileri aracımın ne kadar bakımlı olduğunu ve gönül rahatlığı ile binebileceğiniz, ekonomik bir araç olduğunu belirtmek için yazdım.
Sol arka çamurlukta resimlerde açıkça görüleceği üzere küçük bir sürtmesi vardır,
onu da alan kişinin görmesi için yaptırmadım.Alacak kişi istediği servise, ustafa gösterebilir.
Kesinlikle hiçbir kazası yoktur,plaka açıktır.Tramer.den sorgulayabilirsiniz.
Ben size yardımcı olmak amacı ile tramer ve Tüvtürk muayane kaydını aşağıda yazmaktayım.
Plaka No : 34VR3450
Şase No: WVGZZZ7LZ4D037384
" ***7384 Şase nolu aracın 2003 sonrası Tramer kayıtlarına geçmiş bir hasarı yoktur "
" ***VR3450 plakalı aracın muayene tarihi : 28.03.2014 - Km:174882km "
MTV.si ödendi.Vergi indirimi sayesinde bir sonraki dönem vergisi : 730TL
Takası anca otomatik vitesli araçlar ile düşünebilirim. Fiyat peşin fiyatıdır, takas fiyatı farklıdır.Az da olsa pazarlık payı vardır.
Aracımın belli başlı özelliklerini aşağıda yazıyorum.
Herşeyiyle türünün en dolusu, full bir araçtır.
- AIRMATIC (YÜKSELTME / ALÇALTMA)
- HILL HOLDER (YOKUŞTA KALKIŞ DESTEĞİ)
- 6 ILERI OTOMATIK VITES
- 10 AIRBAG
- ABS,ESP,ASR
- ÖN / ARKA KOLTUK ISITMA
- SAĞ / SOL KOLTUK HAFIZA
- OTOMATİK DİJİTAL KLİMA
- ELEKTRİKLİ FONKSİYONEL DERİ DİREKSİYON
- DERİ DÖŞEME
- YOL BİLGİSAYARI
- CRUİSE CONTROL (HIZ SABİTLEYİCİ)